MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zegar czasu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pozwolę sobie napisać wątek o zegarze czasu a mianowicie chodzi mi o to ,że cena zegara czasu jest według mnie zbyt wygórowana 24,60zl ?!?! za spowolnienie ?
Według mnie zegar czasu powinien zostać ulepszony albo usunięty bo jest on mało przydatny w grze i według mnie jego cena jest nie opłacalna. przecież widzicie sami ,że gracze nie są nim zainteresowani.
Bardzo proszę o odpowiedz
Zgadzam się z tobą cena jest zbyt wysoka... zegar spowalnia gorzej niż klątwa i kosztuje 24zł?
To jest prawda jak był by speed to jeszcze spoko ale sam slow to bez sensu
@refresh
Ktoś odpowie?
Ten boski przedmiot jest specyficzny.. Ale nie ukrywajmy ma strasznie słabe umiejętności. Zegar czasu sama nazwa wskazuje czas przyszpiesza i spowalnia ale co jakby dodać do tego taki efekt ktory by zmienił cały przedmiot o 180 stopni i stał się OP jak reszta boskich.. Bo to nawet 5 zł wart nie jest teraz nie oszukujmy się. Gracz nie po to kupuje boski przedmioty żeby był zbędny i zasmiecal eq ale by służył i ułatwial rozgrywkę pozdrawiam.
zegar czasu CIEKAWE po co jak mozna miec rog wojenny i klotwa i to jest kilkadziesiot razy lepsze
Zegar jest przede wszystkim bonusem teamowym bo buffy dodaje całemu teamowi (speed) lub całej drużynie przeciwnej (spowolnienie), dodatkowo można go używać około 8x częściej niż róg, więc porównywanie tych przedmiotów jest niepoważne. I chyba nikt nie liczy że używając MASOWEGO spowolnienia będzie ono miało efekt klątwy, a używając przyśpieszenia efekt rogu...

A jego zasięg jest ogromny bo sięga aż do 15 kratek wokół Nas.

Speeda na próbę zwiększyłem ze speeda 1 na speeda 2, a spowolnienie ze slow 1 na slow 2.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie