MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmiana dueli
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć , grając na trybie pvp clasik zaobserwowałem pewna rzecz dotyczącą dueli gracz XYZ napisał na chatcie ,, jak oglądać duele" gracz AYZ odpisał ,, nie da się" więc mój plan na zmianę dueli dotyczy możliwości ich obserwowania poprzez komendę /duel nick
Oraz poprosił bym o zmianę mapy na taką która jest kwadratem z płaskim podłożem
czyli np 50x50 kwadrat podłoża po którym gracze biegają a ściany wykonane z szkła/barier blocków sufit/dach również z tych samych materiałów.
Po wykonaniu takiej mapy duele będą wyglądać jak na serwerach premium PvP
oraz po dodać informacje wyświetlającą sie na chatcie ,, uciekanie przed przeciwnikiem jest żałosnym zachowaniem każdego nooba" - po takim zdaniu jakiś gracz może zrozumie , że się nie ucieka podczas pvp Big Grin

Z mojej strony to wszystko mam nadzieję że mój pomysł zostanie rozpatrzony pozytywnie przez osoby budujące tryb PvP Clasik 2.0
Cytat:Cześć , grając na trybie pvp clasik zaobserwowałem pewna rzecz dotyczącą dueli gracz XYZ napisał na chatcie ,, jak oglądać duele" gracz AYZ odpisał ,, nie da się" więc mój plan na zmianę dueli dotyczy możliwości ich obserwowania poprzez komendę /duel nick
Wcześniej był /warp duel ale Koke jak zawsze musi coś popsuć i pewnego dnia usunął wszystkie warpy... i stąd zapomniał dodać akurat /warp duel który przywróciłem już.

Cytat:Oraz poprosił bym o zmianę mapy na taką która jest kwadratem z płaskim podłożem
czyli np 50x50 kwadrat podłoża po którym gracze biegają a ściany wykonane z szkła/barier blocków sufit/dach również z tych samych materiałów.
Po wykonaniu takiej mapy duele będą wyglądać jak na serwerach premium PvP
oraz po dodać informacje wyświetlającą sie na chatcie ,, uciekanie przed przeciwnikiem jest żałosnym zachowaniem każdego nooba" - po takim zdaniu jakiś gracz może zrozumie , że się nie ucieka podczas pvp Big Grin
Co do zmiany mapy na duele to jeszcze się zastanowimy póki co pousuwałem pnącza i póki co powinno starczyć. Co do informacji na chacie raczej nie będzie takiego czegoś, dlatego celowo jest taka mała klatka do 1 vs 1.
Przekierowanie