12-January-2019, 22:50:12
Cześć , grając na trybie pvp clasik zaobserwowałem pewna rzecz dotyczącą dueli gracz XYZ napisał na chatcie ,, jak oglądać duele" gracz AYZ odpisał ,, nie da się" więc mój plan na zmianę dueli dotyczy możliwości ich obserwowania poprzez komendę /duel nick
Oraz poprosił bym o zmianę mapy na taką która jest kwadratem z płaskim podłożem
czyli np 50x50 kwadrat podłoża po którym gracze biegają a ściany wykonane z szkła/barier blocków sufit/dach również z tych samych materiałów.
Po wykonaniu takiej mapy duele będą wyglądać jak na serwerach premium PvP
oraz po dodać informacje wyświetlającą sie na chatcie ,, uciekanie przed przeciwnikiem jest żałosnym zachowaniem każdego nooba" - po takim zdaniu jakiś gracz może zrozumie , że się nie ucieka podczas pvp
Z mojej strony to wszystko mam nadzieję że mój pomysł zostanie rozpatrzony pozytywnie przez osoby budujące tryb PvP Clasik 2.0
Oraz poprosił bym o zmianę mapy na taką która jest kwadratem z płaskim podłożem
czyli np 50x50 kwadrat podłoża po którym gracze biegają a ściany wykonane z szkła/barier blocków sufit/dach również z tych samych materiałów.
Po wykonaniu takiej mapy duele będą wyglądać jak na serwerach premium PvP
oraz po dodać informacje wyświetlającą sie na chatcie ,, uciekanie przed przeciwnikiem jest żałosnym zachowaniem każdego nooba" - po takim zdaniu jakiś gracz może zrozumie , że się nie ucieka podczas pvp

Z mojej strony to wszystko mam nadzieję że mój pomysł zostanie rozpatrzony pozytywnie przez osoby budujące tryb PvP Clasik 2.0