No to jest chyba jakiś żart...
Weźcie w końcu zróbcie coś dobrze. Zrobiliście reset topki, no dobra wszystko fajnie.
Tylko czemu na TABLICY CHWAŁY został zapisany tylko __Killek__ ?!
Było mówione, że na tablicy chwały będą zapisywane TOP 3 DANEGO SEZONU...
W dodatku wielu graczy sugeruje, że __Killek__ wbijał kille na mk. Może byście to sprawdzili?
Nie mówię tylko o tej topce, ale również o poprzedniej. Czemu jej nie zapisaliście?
Jak się musi teraz czuć Servelxx2 który był 1 w poprzedniej topce i inni z poprzedniej topy?
CZY WY KIEDYKOLWIEK DOTRZYMACIE OBIETNICY?!
ŚMIECH NA SALI...
Nie pozdrawiam (:
Popieram to co mówi. Harowałem od samego startu wd 2.0 na top 1.0 był to mega rekord na wd 12k prawie 13k zabic i nic... Chciałem na tablice chwały a zamiast mnie to killka daliscie. + Pisze ze od stycznia a tablica chwały była wczesniej co zalicza sie pod tamta tope również a czekolaske powinniscie dac bo była w top 3.
Jestem za to jest jakaś PORAŻKA, teraz już z takich argumentów się nie wywiniecie
Tablica została zaktualizowana.
Więc tak maciuszek1 edytował tablice i jest tam WASZE WYMAGANE TOP3.. Więc teraz tak:
1. __Killek__ nie nabijał kasy na Mk

Zostało to sprawdzone i potwierdzone że nie nabijał.
2. Jeśli chodzi o ten wątek co napisałaś to on nie ma sensu. Czy tablica chwały doda ci prestiż? Czy to tylko kolejny post "dla repek"? Sławny cytat rzucony kiedyś na forum "Repki rzyciem"
3. SoSexy kto się nie wywinie? Administracja? Mylisz się

4. Top3 z poprzedniej topki, skąd mamy pamiętać, kto był 2 i 3 skoro chcecie OSOBY Z TOP3 WSZYSTKIE.
5. Z tego co pamiętam w ostatnim twoim poście napisał sosexy, że mówiliśmy, że zapiszemy top 1 lub top3, to w czym problem?
Uszanowalibyście w końcu administracje, bo my robotami nie jesteśmy. I nawet nie wiecie ile mamy roboty na serwerze codziennie
(12-January-2019 21:11:10)laska660 napisał(a): [ -> ]Więc tak maciuszek1 edytował tablice i jest tam WASZE WYMAGANE TOP3.. Więc teraz tak:
1. __Killek__ nie nabijał kasy na Mk
Zostało to sprawdzone i potwierdzonez że nie nabijał.
2. Jeśli chodzi o ten wątek co napisałaś to on nie ma sensu. Czy tablica chwały doda ci prestiż? Czy to tylko kolejny post "dla repek"? Sławny cytat rzucony kiedyś na forum "Repki rzyciem"
3. SoSexy kto się nie wywinie? Administracja? Mylisz się 
4. Top3 z poprzedniej topki, skąd mamy pamiętać, kto był 2 i 3 skoro chcecie OSOBY Z TOP3 WSZYSTKIE.
5. Z tego co pamiętam w ostatnim twoim poście napisał sosexy, że mówiliśmy, że zapiszemy top 1 lub top3, to w czym problem?
Uszanowalibyście w końcu administracje, bo my robotami nie jesteśmy. I nawet nie wiecie ile mamy roboty na serwerze codziennie
1. Ok.
2. Nie ma sensu? Bo chciałam napisać co o tym sądzę?
Nie potrzebuje repek, nic mi one nie dają, więc mi to wisi.
I TAK, TABLICA CHWAŁY DODA MI PRESTIŻU
3. Administracja bardzo często nie umie czegoś z argumentować.
Nie będę się wypowiadała na ten temat bo coś komuś obiecałam, ale wiem o administracji o wiele więcej niż wam się wydaje, że wiem.
4. Mogliście zapisać po restarcie poprzedniej topki, teraz to już wasz problem lol.
5. Szanuję administrację, ale czasami na prawdę jesteście śmieszni.
Jak wspomniałam w 3 punkcie, nie będę się wypowiadała o administracji.
Haha my śmieszni? Proszę cię nie będę się wypowiadała na towj temat nawet

I od kogo to niby wiesz? Wiecej o nas nie wiesz, niż my sami

Odpowiedzcie mi na pytanie DLACZEGO NIE BYŁO RESETU CO MIESIĄC ? Ehh szkoda mi już życia
(12-January-2019 21:37:56)laska660 napisał(a): [ -> ]Haha my śmieszni? Proszę cię nie bd się wypowiadała na towj temat nawet
I od kogo to niby wiesz? Wiecej o nas nie wiesz, niż my sami 
Tak. JESTEŚCIE ŚMIESZNI, nie mam problemów z powiedzeniem tego.
Ok, nie wypowiadajcie się na mój temat. Jedyne co byście mogli o mnie powiedzieć to, to że jestem idealna (:
A to moja sprawa od kogo wiem... Możecie uważać co chcecie, ja mimo wszystko wiem więcej niż myślicie.
Nie. Akurat tego nie wiem

Nie będę nic mówiła w tym temacie, ponieważ obiecałam tej osobie, że nie powiem o tym co mi mówiła.