Hej,
Piszę do Was, gdyż na serwerze Mineserwer.pl na trybie Survival, zabiłem takiego typka 2 razy z rzędu i było coś napisane w stylu: "Zabiłeś tą samą osobę, punkty nie zostaną dodane" i mnie wywaliło na hub. Jak z powrotem dołączyłem, to moje WSZYSTKIE itemy zostały STRACONE.
Co mam robić?

Administracja nie odpowiada za stracone itemy. Jeżeli zabiles 2 krotnie tą samą osobę to się nie otrzymuje punktów. A wywaliło cię raczej z innego powodu np lag neta. Straciłeś ity bo logles z trybu podczas walki.
Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
Odnośnie wyrzucenia Cię na lobby, przy jakich okolicznościach zdarzenie miało miejsce i jaki miałeś komunikat?
(11-January-2019 22:57:47)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
Odnośnie wyrzucenia Cię na lobby, przy jakich okolicznościach zdarzenie miało miejsce i jaki miałeś komunikat?
No mówię, jak go zabiłem drugi raz z rzędu, to od razu mnie wywaliło i było napisane "Witaj na Mineserwer, MustangVen". Oraz właśnie ten komunikat o punktach. Więc prawdopodobnie serwer mnie automatycznie wyrzucił do lobby i przez to straciłem itemy.
(12-January-2019 11:10:47)MustangVen napisał(a): [ -> ] (11-January-2019 22:57:47)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
No mówię, jak go zabiłem drugi raz z rzędu, to od razu mnie wywaliło i było napisane "Witaj na Mineserwer, MustangVen". Oraz właśnie ten komunikat o punktach. Więc prawdopodobnie serwer mnie automatycznie wyrzucił do lobby i przez to straciłem itemy.
Za samo zabicie kogoś nie wyrzuca z trybu

Mógłbyś wysłać z dnia wczorajszego/momentu wyrzucenia logi z chatu? Pomogłoby nam to ustalić dlaczego wyrzuciło cię na hub
(12-January-2019 12:36:24)Afrapul napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 11:10:47)MustangVen napisał(a): [ -> ] (11-January-2019 22:57:47)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
Mógłbyś wysłać z dnia wczorajszego/momentu wyrzucenia logi z chatu? Pomogłoby nam to ustalić dlaczego wyrzuciło cię na hub
Chciałbym, ale nie mam żadnych screenów :/
(12-January-2019 16:30:01)MustangVen napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 12:36:24)Afrapul napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 11:10:47)MustangVen napisał(a): [ -> ] (11-January-2019 22:57:47)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
Screeny, to nie są logi.
Logi zapisują się automatycznie i znajdują się w twoich plikach gry.
(12-January-2019 16:38:33)Michal01010 napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 16:30:01)MustangVen napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 12:36:24)Afrapul napisał(a): [ -> ] (12-January-2019 11:10:47)MustangVen napisał(a): [ -> ] (11-January-2019 22:57:47)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Co do itemów - jest to celowe zabezpieczenie nabijania killi i punktów na multikontach.
Screeny, to nie są logi.
Logi zapisują się automatycznie i znajdują się w twoich plikach gry.
A gdzie się je dokładnie sprawdza?
Wpisz w wyszukiwaniu systemowym "uruchom". W uruchom napisz "%appdata%" i wchodź w następujące foldery
Roaming ---> .minecraft ---> logs
(12-January-2019 16:45:42)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Wpisz w wyszukiwaniu systemowym "uruchom". W uruchom napisz "%appdata%" i wchodź w następujące foldery
Roaming ---> .minecraft ---> logs
Napisane, że AAC mnie wywalił.