11-January-2019, 16:37:45
Witam, z tej strony Camrakor, nie śmiejcie się, każdemu się może zdarzyć.
Otóż problem polega na tym że po formacie kompa nie zapisywałem nigdzie na kartce ani na dysku hasła do konta na forum a było trochę skomplikowane (zmieniłem je po tym kiedy były włamy na konta moderatorów tutaj)
I niestety nie mogę się zalogować.
Nie wiem jak to teraz zweryfikować. Nie ma raczej opcji odzyskaj hasło przez emaila - bo takiej nie widzę.
Ale w ramach weryfikacji (jeśli możliwe)
- mogę powiedzieć jakie było moje przybliżone hasło (bo pamiętam część)
- mam przypisany email do konta, który mogę podać w konieczności
- kilka lat temu (na drugim emailu) zostałem dodany do folderu wspóldzielonego na dysku google przez Spinninga
- wiem co znajduje się w moich szkicach
- mogę się zalogować do minecrafta na konto Camrakor_13
- weryfikacja głosem, - kilka osób z teraźniejszej moderacji zna mój głos (Iron m.in.)
- jeszcze jest ip - na forum
- nie dawno wstawiłem ten film z wynikami konkursu, jestem tam zalogowany, może to potwierdzić jakoś? Przesłać jakiś film?
I teraz takie pytanie czy da się to jakoś załatwić :\
Otóż problem polega na tym że po formacie kompa nie zapisywałem nigdzie na kartce ani na dysku hasła do konta na forum a było trochę skomplikowane (zmieniłem je po tym kiedy były włamy na konta moderatorów tutaj)
I niestety nie mogę się zalogować.
Nie wiem jak to teraz zweryfikować. Nie ma raczej opcji odzyskaj hasło przez emaila - bo takiej nie widzę.
Ale w ramach weryfikacji (jeśli możliwe)
- mogę powiedzieć jakie było moje przybliżone hasło (bo pamiętam część)
- mam przypisany email do konta, który mogę podać w konieczności
- kilka lat temu (na drugim emailu) zostałem dodany do folderu wspóldzielonego na dysku google przez Spinninga
- wiem co znajduje się w moich szkicach

- mogę się zalogować do minecrafta na konto Camrakor_13
- weryfikacja głosem, - kilka osób z teraźniejszej moderacji zna mój głos (Iron m.in.)
- jeszcze jest ip - na forum
- nie dawno wstawiłem ten film z wynikami konkursu, jestem tam zalogowany, może to potwierdzić jakoś? Przesłać jakiś film?
I teraz takie pytanie czy da się to jakoś załatwić :\