MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Flash.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Smile
Przychodzę z propozycją z "nerfienia" klasy Flash. Moim zdaniem jest to klasa za dobra. Podejrzewam ,że klasa posiada efekt speed 5, więc klasa jest bardzo szybka. Efekt trwa około 15 sekund a ładowanie się umiejętności około 30 sekund. Dodajmy do tego jeszcze róg który wzmacnia ten efekt. Taka osoba ,która odpali się na flashu i jednocześnie na rogu jest praktycznie nie do dotknięcia.
PROPOZYCJE NERFU :
-zwiększenie ceny za klase.
-skrócenie czasu efektu
-zmniejszenie speeda

Oczywiście nie mam na myśli,żeby te 3 propozycje zostały razem wprowadzone to są PROPOZYCJE z nerfienia klasy.
Flash aktualnie został osłabiony gra nim sie gorzej ale cene mozna faktycznie zmienic.
Jestem za
Jedyną dobrą propozycją jest według mnie zwiększenie ceny...
Flash kosztuje 16k, a nie oszukujmy się jest NAJLEPSZĄ klasą. Powiedzmy Bard kosztuje 27k, a jest 10 razy gorszy od Flasha.
Uważam, że flash powinien kosztować 20k-22k.
Jaki ma sens nerfic flasha jezeli i tak ma go 60% graczy? A poza tym, jezeli ktos umie sie klepac to nawet ten speed mu nie przeszkodzi. Jestem na nie, lecz zgadzam się z Czeko powinna być ta klasa droższa.
klasa powinna podróżeć ale proszę was zróbcie to napoczontku lutego a nie teraz bo mam 15,300 monet i chce go kupić przed podrozeniem żeby wcześniej zaczonc zbierać na obcego Tongue
pomyslcie flash jest taki jak kiedys stary ninja kazdy go ma i ten kto ma innom klase przegrywa to jest podobiensrwo starego ninja
Zmienianie cen gdy większość graczy go kupiła jest głupotą, zminiłem cooldown wynosił 35 sek zwiększyłem go do 45 sekund.
Przekierowanie