09-January-2019, 18:35:01
09-January-2019, 19:28:21
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści Maila musi znajdować się:
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:
Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
W treści Maila musi znajdować się:
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:
Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
09-January-2019, 20:01:31
Dzk już wysyłam, mam nadzieje że to pomoże.
09-January-2019, 20:10:26
Macieyek wydaje mi się że to oszustwo bo zauważ co pisze po zakupie danego itemu. U niego są błędy więc mógł sobie zmienić tekst przez zbadaj element... Może się mylę ale coś mi to dziwnie wygląda
09-January-2019, 20:36:58
Nie sądzę, a nawet jeśli to po prostu nie dostanie usługi.. Po to właśnie jest ten mail, żeby zweryfikować takie rzeczy.
09-January-2019, 20:40:32
Nie jestem oszustem , email juz wysłany więc niema mowy o kłamstwie
10-January-2019, 23:11:57
Emm, mail wysłany , 24h minęło a odpowiedzi niema ;Vipa też niema.
Wysłałem drugi mail a jesli nie dostałbym odpowiedzi to co robić?
11-January-2019, 13:44:11
(10-January-2019 23:11:57)Krilo34 napisał(a): [ -> ]Emm, mail wysłany , 24h minęło a odpowiedzi niema ;Vipa też niema.
Wystarczy 1 email poczekaj dłużej, zwykle maile są sprawdzane rano z tego co wiem więc nie ma co pisać kilku tym bardziej, że nie zawsze jest te 24 godziny z formuły, którą dał Macieyek, nieraz trzeba poczekać dłużej, jeśli jesteś na tyle cierpliwy to dostaniesz swoją usługę, nie ma co się śpieszyć, tak jak świat powoli brnie w nicość, tak też trzeba czekać cierpliwie.
11-January-2019, 16:12:47
Dzk, poprostu jestem troche zdenerwowany. Musze odrabiać 19zł a i tak nic nie mam. Ale poczekam , mam nadzieje że przyjdzie w najbliższym czasie mój VIP