MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mianowicie: zakupilem VIP'a na serwerze lecz kiedy wchodze na serwer nie mam go.Daje też screen potwierdzajacy zakup żeby nie było że próbuje was oszukac.Undecided
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:

1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:

Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Dzk już wysyłam, mam nadzieje że to pomoże.
Macieyek wydaje mi się że to oszustwo bo zauważ co pisze po zakupie danego itemu. U niego są błędy więc mógł sobie zmienić tekst przez zbadaj element... Może się mylę ale coś mi to dziwnie wygląda
Nie sądzę, a nawet jeśli to po prostu nie dostanie usługi.. Po to właśnie jest ten mail, żeby zweryfikować takie rzeczy.
Nie jestem oszustem , email juz wysłany więc niema mowy o kłamstwie
Emm, mail wysłany , 24h minęło a odpowiedzi niema ;Vipa też niema.
Wysłałem drugi mail a jesli nie dostałbym odpowiedzi to co robić?
(10-January-2019 23:11:57)Krilo34 napisał(a): [ -> ]Emm, mail wysłany , 24h minęło a odpowiedzi niema ;Vipa też niema.
Wysłałem drugi mail a jesli nie dostałbym odpowiedzi to co robić?

Wystarczy 1 email poczekaj dłużej, zwykle maile są sprawdzane rano z tego co wiem więc nie ma co pisać kilku tym bardziej, że nie zawsze jest te 24 godziny z formuły, którą dał Macieyek, nieraz trzeba poczekać dłużej, jeśli jesteś na tyle cierpliwy to dostaniesz swoją usługę, nie ma co się śpieszyć, tak jak świat powoli brnie w nicość, tak też trzeba czekać cierpliwie.
Dzk, poprostu jestem troche zdenerwowany. Musze odrabiać 19zł a i tak nic nie mam. Ale poczekam , mam nadzieje że przyjdzie w najbliższym czasie mój VIP
Przekierowanie