Hah sam taki wątek kiedyś zrobiłem

jak pamietam było wiecej wypowiedzi oraz inna nazwa ale ok
http://mineserwer.pl/Temat-Jakie-masz-po...mputerowym
Moje stanowisko
CPU-amd fx4300
mobo-asus m5a78l-m lx3
Ram- 12gb ddr3 1600mhz podkręcone do 1800mhz
GPU-GTX 750 2GB Gddr5
zasilacz- jeden z gorszych czyli kochana czarna lista gembrid 450w o dziwo po ponad 3 latach całkiem nieźle utrzymuje napięcia po tysiącach godzin wysokiego obciążenia
HDD- toshiba DT01ACA050 500GB 7,2k RPM na chwilę obecną ten dysk przepracował 12461H ss -
https://zapodaj.net/13bb21c1bf3ff.png.html
obudowa- jakaś od colorado
Dodatkowo domontowany w sposób prowizoryczny wentylator chłodzący sekcję zasilania oraz kartę graficzną a tym wentylatorem jest... Stary dobry boxowy intel który u mnie jest od ok 2010r ;p-zastanawia mnie ile on dokładnie lat ma na karku już :o
Monitory:
samsung SyncMaster T220 1050p

LG Flatron W2243S 1080p
samsung jest połączony przewodem DVI a LG posiada tylko vga więc używam adaptera vga na DisplayPort
peryferia
Mysz: Genesis G55 jak najbardziej mogę pochwalić tą mysz bardzo wytrzymała nie jedno bardzo mocne uderzenie wytrzymała po 3latach uzytkowania czerwona farba się ściera BTW to oryginał widywałem podrobione które dużo szybciej kończyły swój żywot
Klawiatura: A tutaj zaskoczenie używam od ponad roku klawiatury za 19zł firmy ,, Take Me" - sprzęt nie czyni gracza dobrym
Słuchawki: W tym wypadku jest inaczej słuchawki pochodzą od wykrywacza metali firmy ,,garet" oryginalnie są na jack 7,5mm po zakupie przejściówki na 3,5mm działają jak najbardziej dobrze jednak taka najtańsza przejściówka się zużywa za pewien czas będę zmuszony do jej wymiany ale póki co działa
Również dodatkowym osprzętem mojego stanowiska jest ,, stabilizator napięć" zapewne niektórzy zapytają co to robi? Te urządzenie to jak duża bateria posiadam duże spadki napięcia w domu przez co komputer może się nagle wyłączyć podczas ważnej pracy. Również przydaje się gdy nie ma prądu poprzez awarie to magicznie mam prąd w pokoju

sam router mój działał przez 12h przy tym urządzeniu komputer z monitorami ok 5-10 więc czasu jest odpowiednio dużo by zapisać dane i wyłączyć bezpiecznie komputer
Prawdopodobnie ktoś by zapytał jakie posiadam biurko?
Obecnie używam biurko które było kilka lat w biurze , ogólne jest bardzo duże po ,, pełnym rozłożeniu" ok 3m . W części głównej jak ja to nazywam mieszczą się 2 monitory + stabilizator , jeżeli bym posiadał kolejny monitor przynajmniej 20cali spokojnie bym go zmieścił. Mój komputer również stoi na biurku lecz na drugiej jego części.
Obecnie posiadam drukarkę Brother DCP-1512E rzadko kiedy jej używam lecz przydaje się do wydrukowania jakiś zdjęć/faktur
A jaki fotel ma paw może ktoś jest ciekawy? Mój fotel dostałem jak byłem w 2 klasie podstawówki obecnie trzeszczy oparcie gdy się opieram ale fotel ma spełniać swoją funkcję czyli ma być wygodny

nie ma żadnych na nim napisów jakiej jest firmy , możliwe że kiedyś były lecz przez lata się starły.
Dziękuję za przeczytanie ,,opisu" mojego stanowiska