MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Lagiii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Mastergregory
Jesteś recydywistą?: Raz, ale to dawno
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Miałem laga i dostałem bana. Dlaczego? Bo jest anty relog z WD i widać troche dłużej postać. Widziałem też "niby" latającego, ale go wyrzuciło z serwera.

@edit1 Wzór dodałem
@edit2 Yyyy out of memory gdy chciałem zrobić ssa z kalisem z różdżką z WORLD EDIT
@edit3 TO BYŁO NA EVENT
(22-August-2015 18:34:54)MasterGregory napisał(a): [ -> ]Miałem laga i dostałem bana. Dlaczego? Bo jest anty relog z WD i widać troche dłużej postać. Widziałem też "niby" latającego, ale go wyrzuciło z serwera.

Ja jestem na Tak by dać unbana ponieważ faktycznie to mogło by być spowodowane przez lag.
Lepiej byś się zastosował do wzoru UB.
Zastosuj sie do wzoru bo poleci do kosza Undecided http://mineserwer.pl/Temat-Chcesz-zosta%...tego-wzoru
@reflesh

Czekam na unban
@reflesh
Dostałeś bana za kill aure przy mnie na wd zostałeś sprawdzony przy mnie widziałem jak bijesz i widziałem jak bijesz pleckami
(23-August-2015 14:05:10)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Dostałeś bana za kill aure przy mnie na wd zostałeś sprawdzony przy mnie widziałem jak bijesz i widziałem jak bijesz pleckami
Ej kupiłem se unbana za cheaty a teraz za niby fly?
Se kur*a mów tak dalej i masz ignore

EDIT 3 ŻEBY WIADOMO -,-
Na,evencie to norma jak bana masz xddddd
Witaj Graczu. Twoje prośbo o odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie