MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czat.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, zauważyłem, że na Creative, nie ważne na jakim jesteś jest mega spam.
http://scr.hu/7ax2/8z2ut

Może by tak wprowadzić możliwość dla graczy pisania co 5 sekund a dla vipa nie ograniczone.
Dobry pomysł ja jestem na tak!
(22-August-2015 17:23:35)MACICaFT napisał(a): [ -> ]Dobry pomysł ja jestem na tak!

A ja jestem na WIELKIE NIE dlaczego? Ponieważ tak właśnie jest na niektórych serwerach i wiem jak to wkurza gdy np. z kimś handlujesz czyli jest taka wymiana zdań:
TY: dobra teraz przelej kasę mi wpisując [PRZYKLAD].
KUPIEC: ale kto pierwszy
TY:(próbujesz napisać do kupca, że on pierwszy ma przelać kasę ale nie możesz, dostajesz informację, że musisz poczekać ileś tam sekund)

I właśnie to najbardziej wkurza na serwerach gdzie jest właśnie możliwość pisania co kilka sekund.
Może 5 sekund by nie zaszkodziło ale jestem pewien, że gdyby było ograniczenie co np. 20 sekund to by to bardzo denerwowało i by przeszkadzało to w grze.

Czyli dla mnie jak już to można to wprowadzić ale tylko na 5 sekund inaczej by to przeszkadzało w grze.
(22-August-2015 18:47:19)vadtrex napisał(a): [ -> ]
(22-August-2015 17:23:35)MACICaFT napisał(a): [ -> ]Dobry pomysł ja jestem na tak!

A ja jestem na WIELKIE NIE dlaczego? Ponieważ tak właśnie jest na niektórych serwerach i wiem jak to wkurza gdy np. z kimś handlujesz czyli jest taka wymiana zdań:
TY: dobra teraz przelej kasę mi wpisując [PRZYKLAD].
KUPIEC: ale kto pierwszy
TY:(próbujesz napisać do kupca, że on pierwszy ma przelać kasę ale nie możesz, dostajesz informację, że musisz poczekać ileś tam sekund)

I właśnie to najbardziej wkurza na serwerach gdzie jest właśnie możliwość pisania co kilka sekund.
Może 5 sekund by nie zaszkodziło ale jestem pewien, że gdyby było ograniczenie co np. 20 sekund to by to bardzo denerwowało i by przeszkadzało to w grze.

Czyli dla mnie jak już to można to wprowadzić ale tylko na 5 sekund inaczej by to przeszkadzało w grze.

Kolego, chodzi o cretive.
(22-August-2015 18:52:30)polski_ninjaPL napisał(a): [ -> ]Kolego, chodzi o cretive.

Ja daje tylko przykład, że to może w niektórych przypadkach przeszkadzać a na creativie jak np. z kimś budujesz (z kolegą) jakiś domek to wtedy jak np. zrobi coś, zle to wtedy jest na przykład taka konwersacja:
KOLEGA: No czemu to zniszczyłeś ?!
TY: No bo zle to zrobiłeś!
KOLEGA: (Chce spytać się jak ma to zrobić ale musi poczekać...)

Ja tylko daje przykłady konwersacji a jest wiele konwersacji przy których ta opcja przeszkadza Smile
Heej ja tam jestem Wink Ale dlaczego dziwna pozycja taka ;p To u mnie jest ;d Jestem na tak
MI TO NIE PRZESZKADZ NIE WIEM CZY KTOŚ TO ZAUWAŻYŁ ale na creative sie buduje a nie gada
@up po co caps?
Przekierowanie