MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam Propozycje. Ale Pytanie Wiecie o co chodzi Smile
Chodzi oto czy kiedyś będzie UNBAN ALL MineFox.pl Ponieważ niektórzy dostali bana niefortunnie tak jak ja, ponieważ ja nie chciałem sprzedać konta tylko miałem włam.
Ale nie o tym mowa. Moja Propozycja jest Czy Kiedyś Może być taki UnBan bo jednak np. Jak Ja włozyłem ponad 300-600zł i jak miałem włam no to jeszcze mam wkładać te 20zł no bez przesady

Pozdrawiam PowerBank
//PowerBank
To już zależy od administracji. Ale szczerze wątpię że się zgodzą. To nie ma znaczenia za co ban dostałeś. Każdy może się tłumaczyć że wlam na konto miał. Każdy kto dostał bana złamał regulamin serwera i musi ponieść konsekwencje swoich czynów.
Temat był poruszany dość często ostatnimi czasy i odpowiedz zawsze sprowadzała się do tego że na ten moment nie jest planowany UNBANALL. Szybki na live dobitnie podsumował to słowami "po co unbanować cheaterów, z którymi się tak ostro walczy". Wiec unbanall kompletnie nie ma sensu.

Co do twojego "niefortunnego" bana. Nie ma czegoś takiego. Jest ban albo słuszny albo nie słuszny. Jeżeli dostałeś bana niesłusznego masz czas aby się od niego odwołać. W twoim przypadku, jeżeli faktycznie był to włam, to jak najbardziej był to ban słuszny. W regulaminie masz jasno napisane że gracz jest w pełni odpowiedzialny co dzieje się na jego koncie niezależnie czy to brat, siostra, tata czy złodziej. I to do gracza należy obowiązek zadbania o odpowiednie bezpieczeństwo konta w postaci np. dodania adresu e mail oraz odpowiednio silnego hasła.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie