MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bard
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Chciałbym powiedzieć co nie pasuje mi w klasie ,,Bard,, Jak wiecie wpisujecie /profesje i macie klasy w których jest Bard 27k albo 28k ma regenke 1, szybkosc 1, oslabienie dla wroga i chyba spowolnienie. Czy ta klasa jest warta 27k? Nie...
Warto poświęcić ten czas i zrobić sobie mikstury regenki lub wykopac beacona i troche blokow zelaza,diax,eme czy coś takiego.No tak ale komu sie chce to kopac!
Na niektórych mapach jest po kilka, kilkanaście bloków złota mapy : przystań, karaiby. No a jak myślicie, że bard ochroni was podczas expienia, rozwalania nexosow to sie mylicie. Wiem, że ci co kupili tą klase żałują tego bo za 27k można kupic 2 porządne klasy. Jedyne co jest miłe w bardzie efekty dla teamu szybkosc I i regenka, ale medyk też jest i także leczy i to lepiej. Może by tak zmniejszyć cene do 20k lub dodać coś do niej.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Pierwszo słyszę o tej klasie, a skoro kosztuje 27k to chyba powinienem się z nią spotkać, bo to chyba największy możliwy koszt klasy. Na pewno bard nie zasługuje na taką cenę. Może taka klasa byłaby przydatna na jakimś turnieju, gdzie cały team siedzi na ts i łatwiej się zgadać, żeby ten efekt dla teamu naprawdę się przydał ale na zwykłe gry się nie nadaje
Ziolo99 nie jest jakaś wybitna na turnieje i nawet jak masz ts to taka regeneracja I ci nic nie da jeżeli dostaniesz 2 razy duszem to ogien może cie dobić. A jak dodasz róg to nie ma o czym gadać. Speed 1 ma sens jak jednak masz tego tsa i ekipe z klas flash bo to daje bonusy do speeda.
Nie polecam tej klasy
Osobiście nie mam tej klasy i nie mam zamiaru kupować. Kosztuje ona 27k, a prawie wgl się nie przydaje. Co daje ta regeneracja i speed? - PRAWIE NIC.
Uważam, że ta klasa powinna MAX kosztować ok. 20-18k.
Jest dużo o wiele lepszych klas od niej.... Np: Flash, Duch, Skorpion lub Skrytobójca. A są tańsze i bardziej przydatne.
Uważam, że Bard powinien kosztować 18k ,a Flash 20k-22k.
Jest w tym prawda Bard powinen mieć lepsze effecty (dłuższe,większy poziom). Zgadzam się tez z Czekolaską ta klasa kosztuje za dużo i nic zamian nie oferuje tak fajnego jak skrypto czy jak nawet szpieg już lepszy jest budowniczy. Mojim zdaniem Bard powinien kosztować od 19-20K.

Nie zwracajcie uwagi na ortografie itp bo pisałem to na tel.
Przekierowanie