Mam pytanie, ostatnio myślałem i wymyśliłem żeby dodać nową klasę na wojownicy dusz. Nie wiem jaką klasa miała by nazwę ale polegała by na tym że gracz nie musiałby jeść. Po prostu nie schodził by mu pasek głodu.
Co o tym myślicie?
Ponieważ mieściłyby się w końcu all boskie!!!!!
Spoko pomysł, ale sens klątwy by troche zmalał bo ona głód zabiera. Ale raczej nie ma sensu dodawac nowej klasy w tej chwili.
Klasa dość ciekawa w sumie.. bo jak masz booskie wszystkie to nie ma miejsca na jedzenie w głównym slocie itp..
Musiała by mieć coś więcej myślę że takie coś jak np:
-Będzie miała np cukier który bedzie zadawał głódki (nie wiedzialem jak nazwać) np z 6 głódków
-Tak jak Szymon350 pisał bez limitu głodu
-50/50% dodania przeciwnikowi 6 glodkow lub odjęcia tych 6 głodków
Bez sensu.Nie musiał by jeść to nic nie musiałby tylko hp bronić i utrzymać. Narazie wątpie że ktoś sie zgodzi ale jak ktoś przerobi ten pomysł na korzyść najbardziej tak.
No ale pomyślcie nareszcie all boskie by się mieściłyby się
Według mnie dodawanie jakiekolwiek nowej klasy jest bez sensu, ponieważ bardzo dużo nie ma jeszcze nawet połowy klas i ja nie widzę sensu dodawanie kolejnej w dodatku źle zbilansowanej klasy. Bynajmniej według mnie ta klasa jest czymś co nie jest w ogóle potrzebne w ręcz przeciwnie, niszczy 20% innych klas lub przedmiotów boskich.