MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[sabakacz0rnypies]
[b]Jesteś recydywistą?:[nie]
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[ponieważ nic złego nie zrobiłem]
[b]Treść Bana:[Brak współpracy podczas sprawdzania]
[b]Osoba banująca:[ralin7]
[b]Serwer:[MineFox.pl]

(29-December-2018 21:56:30)sabakaczOrnypies napisał(a): [ -> ][b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[sabakacz0rnypies]
[b]Jesteś recydywistą?:[nie]
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[Grałem i nie zobaczyłem że ktoś do mnie pisze, jak się zorientowałem od razu chciałem odpisać ale było już za późno bo w tym samym momencie co chciałem wysłać wiadomość dostałem bana, zabrakło mi jednej sekundy żeby odpisać]
[b]Treść Bana:[Brak współpracy podczas sprawdzania]
[b]Osoba banująca:[ralin7]
[b]Serwer:[MineFox.pl]
Byłeś przeze mnie sprawdzany. Pisałem Ci wiele razy żebyś podał teamviewer/anydesk/skype:
[19:26:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] [L] (+3) (Policja) ralin7 » sabakacz0rnypies jestes sprawdzany. 2 minuuty na podanie teamviewer/anydesk/skype. Log=ban
[19:26:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [L] (+3) (Policja) ralin7 » sabakacz0rnypies jestes sprawdzany. 2 minuuty na podanie teamviewer/anydesk/skype. Log=ban
[19:26:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [L] (+3) (Policja) ralin7 » sabakacz0rnypies jestes sprawdzany. 2 minuuty na podanie teamviewer/anydesk/skype. Log=ban.

Pisałem również na /msg:
[19:27:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] [MSG] Ja » (G) sabakacz0rnypies » : jestes sprawdzany. 2 minuuty na podanie teamviewer/anydesk/skype. Log=ban.
[19:27:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [MSG] Ja » (G) sabakacz0rnypies » : jestes sprawdzany. 1 minuuta na podanie teamviewer/anydesk/skype. Log=ban.

Przez cały ten czas nie otrzymałem od Ciebie żadnej odpowiedzi, czekałem jeszcze chwile ale nadal nic, więc zbanowałem. W międzyczasie Ty grałeś sobie w najlepsze kolejną arenę -> ([19:28:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] SW » Gracz (G) sabakacz0rnypies » wygral arene TheTemple (+2 punktow)!) więc tym bardziej nie współpracowałeś. Ban słuszny, prośbę o UB odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie