Stracilem haslo i vipa, vipa kupil mi kolega przelewem. Strasznie zalezy mi na tym koncie prosze o pomoc jak co na czas dostania nowego hasla mam bana na koncie zeby nikt nie zniszczyl dzialki
~ BaxPlay
Moj nick

Asiaaa pisala zebym napisal na forum w dziale problemow wiec pisze.
Email na koncie zostal zmieniony i chcialbym zeby ktos zamienil mi haslo czy ccos

[/b]
Kacper jeżeli masz dodany swój email ja tym koncie napisz na lobby komendę /email recovery twój email
Ta komenda resetuje twoje haslo automatycznie. Musisz wejść na pocztę na której masz dodany mail na serwie i powinieneś hasło odzyskac.
@PlasticBoy czytanie ze zrozumieniem:
Cytat:Email na koncie zostal zmieniony i chcialbym zeby ktos zamienil mi haslo czy ccos
To zmieni mi ktos haslo czy cos jak cos mam bana zeby typek co wlamal sie nie niszczyl mi
Nikt nie zmieni ci hasła od tak, do czasu aż nie udowodnisz że to konto faktycznie należy do ciebie. Trawa dał ci link do wątku, w którym masz 3 sposoby jak odzyskać hasło do konta. Jeśli nie jesteś w stanie wykonać ani jednego, to administracja nie jest w stanie zweryfikować kto jest właścicielem konta, a co za tym idzie nie zmieni ci hasła.
Moge ci to udowodnic ale nwm jak na serverze jest milion osob ktoro ci to potwierdzi bo mnie zna nwm popatrzcie w logi czy cos w ip ze to moje konto. I wiedzialem tak zawsze, przejmia mi konto i od razu kazdy ze nie wiemy czy to twoje konto i w ten sposob trace konta.. Jezeli mi nie wierzycie to prosze pisac do Olaaa54
W podlinkowanym temacie masz jedyne opcje do wygenerowania nowego hasła. Innych opcji nie ma. Pisanie do innych osób nic nie zmienia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!