[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: kajkula
[b]Jesteś recydywistą?: nigdy nie byłem karany
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: wydałem dużo pieniędzy na wasz serwer i lubię grać na waszym serwerze
[b]Treść Bana: sprzedaż konta/m k
[b]Osoba banująca: M a c i e w e k
[b]Serwer: m i n e f o x . pl
Co mnie interesują twoje wydane pieniądze?
https://zapodaj.net/a9b4343eab89f.png.html
Ten screen mówi sam za siebie.
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami, kontami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
Odbanowanie odrzucone.
aha no dobra mam cie na skype wyjasnijmy to na spokojnie to konto mojego 10letniego brata i ma dzis urodziny pozatym mial wlama na kotno nie ja sie wlamalem pisal NINJA_MIKE a pamietasz ninja_mikev69 mojego brata ? odbanuj go prosze cie ma dzis urodziny 11 prosze
mial wlama moj 2 brat strolował mojego 11letniego brata kłuc sie z nim jego nick alko_warrior
poza tym zajmujecie sie banowaniem itd ale nie zwracacie uwagi na cheaterow ktorzy sa na serwerze wiec to jest kupa nie administracja pisze brat ninja_mikev69 prawdziwy ninja_mike
Nie za szybko się ta rodzina powiększa?
Cytat:wydałem dużo pieniędzy na wasz serwer i lubię grać na waszym serwerze
A co to zmienia? Każdy jest traktowany jednakowo i nie ma to żadnego względu kto ile wydał pieniędzy