MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czy jest możliwe spektowanie turnieju?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeśli nie to prosiłbym o dodanie takiej możliwości, chyba że ktoś ma jakieś przeciwwskazania.
Pomysł dla mnie totalnie bezsensu. Zaraz znaleźli by się tacy, którzy poprosili by kolegę by obserwował wszystko i podawał im wszystkie informacje na temat co dzieje się u przeciwnika... Już samo to moim zdaniem skreśla to, a ponad to zdarzają jeszcze drobne błędy, przez które spektatorzy mogą wpływać na rozgrywkę, przez co również mogło by dojść do nieuczciwości.

Prawdopodobnie Szybki będzie prowadził stream z turnieju i myślę że jest to wystarczające dla osób chcących obserwować rozgrywkę.
Przecież w zwykłej grze można spektować i oszukiwać w opisany przez cb sposób
No i dobrze powiedziałeś w "zwykłej grze", a to jest turniej. Jeżeli ktoś jest takim zapaleńcem i chce oszukiwać w zwykłej grze żeby wygrać parę dolarów jest to jego sprawa. Zresztą przed wprowadzeniem trybu spektatora, gracze zgodzili się na takie posunięcie.

A to jest turniej, tutaj nagrodą nie jest 200$, tylko 30000$. I oszustwa w takiej grze już dawały by dużo większe korzyści. W zwykłej grze się po prostu nie opłaca czegoś takiego robić i myślę że każdy o zdrowych zmysłach się ze mną zgodzi.
Jestem jak najbardziej na NIE
Zgadzam się z Michałem jakim sensem jest dodawanie spektatora na turniej?
Pewnie zaraz kolega podpowie drugiemu i zaraz będzie co najmniej o 70% łatwiej.
A tak jak Michał u góry napisał stawką nie jest 100$,200$ tylko 30K.
Wyjaśnione wyżej. Byłoby to zbyt duże oszustwo

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie