MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Turniej wd - wybranie mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, dzisiaj od kolegów dowiedziałem się ze na turnieju wd będzie mapa Karaiby. Stało się tak iż jakiś administrator chodził po ts i pytał jaka mapa ma być .. halo może 1\2 serwa nie wbija na ts lub niektórych akurat w tym momencie nie było na serwie( w tym mnie )
Proponuje o to aby każdy miał dostęp do zagłosowania mapy przed turniejem
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru : SoSexY
Mi laska660 mówiła, że mapę będziemy wybierać sami. Od kogo dostałeś takie informacje?
Jeśli nie będzie możliwości wyboru mapy to będzie słabo, każdy ma jakieś swoje upodobania, a jednak każdy uczestnik powinien mieć prawo głosu.

Pozdrawiam Smile
Miałem info na ts ze admini chodzili po ts po ekipach i pytali się
Jeśli tak było to szkoda komentować. Mapę powinni wybierać WSZYSCY uczestnicy nie tylko jakaś część.
Póki co poczekajmy na odpowiedź kogoś z administracji.
Nawet jeśli będą mapy do wyboru, a między innymi Karaiby, to jest chb logiczne, że większość graczy wybierze właśnie Karaiby.. Więc nei rozumiem tej pretensji. No db każdy może mieć ulubioną mapę, ale na prawie każdym turnieju były Karaiby i żaden gracz o to pretensji nie miał, że nie taka mapa. Na serwerze byłeś, bo dałeś pytanie na czacie "ej kto woli na turnieju mapę kanion pisze 1, kto piekło pisze 2" no dziwna sytuacja.
Pozdrawiam Wink
PS to nie jest pewne w 100% jaka mapa będzie Smile
Ok ja byłem na serwerze ale gdzie 1/2 ludzi którzy MAJĄ PRAWO DO GŁOSU a są zapisani np : Czekolaskaaa ? I
PS: z turnieju na turniej jest wiele nowych twarzy z kad wiesz ze akurat wybiorą Karaiby ?
Skąd wiem? Znam opinie graczy na różne mapy. A Karaiby to jest przez was, graczy, ulubiona mapa z tego co wiem. Niedawno sam się cieszyłeś jak były mapy do wyboru i właśnie wszyscy wybrali mapę Karaiby. Więc nwm o co cały ten wątek, pożyjemy, zobaczymy. To że będą Karaiby to nie jest pewne.
SoSexy ma rację... Ostatnio zauważyłam, że coraz więcej osób przestaje lubić Karaiby. Ja osobiście bym chciała zagrać na Kanionie. Mam nadzieję, że będzie wybór map.
Bym się wypowiedziała na temat całego turnieju i wd, ale zaraz rzuci się na mnie masa ,, dzieci wd ", więc wolę się powstrzymać. Zobaczymy jutro jak postanowi Laska i Mati.
Oto ze wybieraliście mapę bes zgody ( i uczestniczenia ) ludzi z turnieju KTÓRZY MOŻE NIE CHCĄ MAPY KARAIBY A MAJĄ ZDANIE!!!!
Dobra SoSexy skończ... Dowiemy się wszystkiego jutro, nie drążmy tematu.
Stron: 1 2
Przekierowanie