Witam chciałbym zaproponować klasę zamian za flasha
1. Dlaczego chciałbym usunąć flascha - róg +flesh = pewny kill ( klasa jest zbyt OP )
Przejdźmy do mojego pomysłu :
- Klasa by posiadała cały czas szybkość 1( lub z możliwością użycia co 10sek)
- drewniany miecz
Chciałbym dodać ze flash ma tkz; przyspieszenie porównywalne z szybkością 2/3
Pozdrawiam

Czy aby napewno jest zbyt op? Ja potrafie zjechać samym rogiem typa który używa kombinacji flash + róg. Liczy się skill, a nie klasa. Dodam jeszcze, że klasa może zostać skontrowana przez takiego skrytobójce/iceman'a w wodzie. Jego cena to 16k. Klasa jest odpowiednikiem rogu, gdyby speed został zmniejszony klasa nie była by opłacalna.
SoSexy Szybkosc 1 stała posiada skaut.
A co do ceny flasha jest za mała 16k... Bard powinien byc tyle wart bo jest za słaby, co mu da regeneracja 1 skoro w walce nic nie da Proste zanim cie troche wyleczy dostaniesz cios od ognia i tak zginiesz. A barbarzynca może ma odrzut ale wiadomo bloki blokami blokują ( hamują ) tez słabo, ale to knock 3 więc tak z 20k. Tylko Kwote klasy podniesc i barda zmiejszyc cene albo tylko flasha bo to jednak za mało jak na taka klase a ta zmiana czasu kokainy która została przedłużona nie jest prawie odczuwalna moim zdaniem.
Usuwanie klasy Flasha nie będzie konieczne, tylko jeśli zostanie znerfione. Ja bym zmienił speeda z kokainy, aby nie była wrodzoną umiejętnością tylko np. Przedmiotem, który daje Speed II, zeby przestała być kompatybilna z rogiem. I jak użyje się rogu który ma tego speeda II na 30s i użyje się do tego kokainy od Flasha, której Speed II będzie trwał np. Z 10s to Speed nie będzie się sumował, ale będzie działał z mocą oraz czasem przedmiotu, który został użyty jako drugi.
Będzie to działać na zasadzie np. Jak użyje się siłki II na 30s, A potem użyje się rogu z siłą II to pod uwagę będzie brana tylko siła z przedmiotu, który został użyty jako drugi. Będzie to zapobiegać tem super speedowi z rogiem + kokainą.
Hmm...
Gdy ktoś odpali flash+róg = 50% trafionych strzałów ,więc niemoźliwy jest pewny kill.
Zresztą trzeba mieć skilla [jak napisał maciuszek1] i umiejętność wykorzystywania klas.
Ale według mnie powinna być troszkę droższa [tak do 20.000$].
Pozdrawiam _AslaN_
Zgadzam się z _AslaNem_ według mnie klasa powinna kosztować może nie 20k ale 18,500k