MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmiana hasła
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, nie wiem w którym temacie to napisać, więc napiszę tu, w razie potrzeby proszę o przeniesienie.

Otóż jakiś czas temu gralem na postaci o nicku "Zydzio" (byl to okres chwile po dodaniu trybu WvP2) i wszedlem na serwer jakiegos gracza (juz nie pamietam nicku bo to bylo dawno), podalem tam takie samo haslo jak na minefox. Jak sie domyslacie, na minefox wiecej nie moglem wejsc. Odczekalem 1 dzien, na drugi dzien wszedlem aby jeszcze raz sprobowac "odbic" haslo, jednak okazalo sie ze osoba posiadajaca moje konto, zostala zbanowana za cheaty, a ja postanowilem nie wydawac wiecej pieniedzy na gry, a Tym samym unbana. Na tym chcialem zakonczyc przygode na tym serwerze.
Dzisiaj wszedlem ponownie ni z tego, ni z owego na serwer, jednak zauwazylem ze nie mam juz bana, aby jest zmienione haslo.
Prosilbym, aby jakis administrator lub moderator porozmawial ze mna na TS, poniewaz mam pare pytan odnosnie odzyskania konta, poniewaz jest to dosc nietypowy przypadek.

Pragnę też dodać, że zapoznałem się ze stroną http://mineserwer.pl/Temat-Straciłeś-has...formacjami
Pozdrawiam
Refesh
Refesh. Moze wkoncu ktos odpisac?
Przekierowanie