MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ChiemPo
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Generalnie chodzi o serwer parkour, dostałem perma bez ostrzeżenia za pójście wg mnie skrótem a admin stwierdził że bugowałem mapę. Była to nowa mapa na której biłem rekord i szukałem wszelkich skrótów.
Treść Bana: Oszukiwanie (Bugowanie)
Osoba banująca: KokeKoke
Serwer: mineserwer.pl
Nie oszukiwałeś wcale...
'bugowałem mapę' - nie bugowałeś/skrócałeś mapy lecz serwer i jego rozgrywkę (Ekonomie).

[15:51:28] [Server thread/INFO]: ChiemPo issued server command: /parkour join Platny2
[16:00:43] [Server thread/INFO]: ChiemPo issued server command: /parkour join Chiny1
[16:35:22] [Server thread/INFO]: ChiemPo issued server command: /parkour join Platny2
[17:24:48] [Server thread/INFO]: ChiemPo issued server command: /parkour join Chiny5
[17:28:34] [Server thread/INFO]: ChiemPo issued server command: /parkour join Chiny5

Komenda '/parkour join <parkour>' umożliwiała ci przejście na parkour którego nawet nie odblokowałeś.
Wiec jeśli się nie mylę nawet nie posiadałeś zakupionego pierwszego płatnego parkoura lub obecnie dodanego Chiny5.
Na szczęście wszedłem na parkour 'Chiny5' i zobaczyłem cie wcześniej niż został ten parkour wypuszczony na serwer.
Od razu potem przejrzałem logi trybu i zobaczyłem tą komendę. Używałeś bardzo często tej komendy.
A parkoury płatne nie są takie tanie by mogłeś je nowo zakupić.

Mogę ci skrócić bana (3 dni) lecz dostajesz czystkę konta na trybie, ponieważ twoim obowiązkiem jest zgłoszenie bugu. A nie z niego korzystanie.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie