MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dominik024467
Nigdy nie bylem karany
Uwazam, ze dostalem go nieslusznie
Zostalem zbanowany za "multikonta" ktore nie są moje. To ze ja je zalozylem nie jest wystarczajacym dowodem ze to ja jestem ich wlascicielem. Moglem je zalozyc rodzenstwu, ktore nie potrafi pisac. Jesli nadal uwazacie ze to moje "multikonta" to czekam az mi to udowodnicie. Ja w zadnym miejscu nie zlamalem regulaminu serwera.
Edit: prosze takze abyscie dokladnie opisali w regulaminie czym jest multikonto, poniewaz to przez niego wynikla ta cala sytuacja. Multikonto to kilka kont tego samego uzytkownika.
Edit 2: Dobrze przepraszam, wiem, że źle zrobilem i to sie wiecej nie powtórzy. Prosze o skrócenie bana
Nie wiem
minefox
http://mineserwer.pl/Temat-Dominik024467 ehhh zobacz se te ss'y. To są wystarczające dowody. Dodam tyle: na ss'ach pisałeś, że są to konta twoje założone z innego ip. Skoro je założyłeś są twoje, a jeśli chcesz się upierać, że założyłeś je dla sióstr/brata wejdź na ts.minefox.plc z 5 siostrami. Na tą chwilę Prośbę o ub odrzucam.
Przyznałeś się, że ty je założyłeś, expiłeś na nich. Ban jest słuszny i nie zostanie skrócony.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie