MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Reaktywacja Wojownicy Vs Potwory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Elo benc. Pisze wątek bo tak naszła mnie ochota żeby zagrać na „ nowej edycji „ trybu tak jak było to na np gta czy brutalu. Przy okazji dodać jakąś nową broń lub coś, co mogloby przyciagnac gracz do gry. Kieruje to do banana i wszystkich graczy, zeby wypowiedzieli sie na temat tego czy byliby chetni zagrac na nowej edycji. Wypowiadajcie się pod postem dajac jakies pomysly, badz wyrazenie swojej opinii czy powrocilibyscie do wvsp1/2.
Tak powróciłbym, lecz wiem że jest to niemożliwe. Budowa trybu od zera jest nieopłacalna. Trzeba by było zmienić wersję z 1.7 > 1.8. Może w dalszej przyszłości te marzenie się spełni. Na pewno... Smile
Na którymś live Banan coś wspominał o reaktywacji trybu. Nie wiem dokładnie kiedy. Myślę że dopiero w 2020 będą wstępne plany, a może nawet już pełny tryb. Szczerze w to wątpię że tryb ujrzymy już w 2019... kto wie.

Odpowiadając na twoje pytanie;
Tak, zagrałbym bardzo chętnie. Patrząc nawet na to że nie gram już w kloce. Po nowym trybie - myślę że to się zmieni :>. Teraz, nam (wyjadaczom i fanom) potrzeba tylko cierpliwości, bo nic innego z naszej strony nie zrobimy.
Na ostatnich 2 live wspominałem że w styczniu czy lutym 2019 będą podjęte PRÓBY tworzenia WVSP 3 na wersje 1.8-1.12.
Wiem doskonale że był to genialny tryb który zrewolucjonizował patrzenie wielu graczy na minecrafta, nie mniej jednak wraz z czasem wersja 1.7 odeszła do całkowitego lamusa i nie jest wspierana od wielu lat, co za tym idzie mało kto już takową w ogóle posiada, szczególnie jeśli chodzi o nowych graczy.
Aby tryb odrodził się jak fenix niezbędne będzie jego przepisanie od zera na najnowsze wersje, zobaczymy co przyniesie przyszłość Smile stay tunned in 2019 Wink
Przekierowanie