Pomyliłeś serwery? Zobacz sobie poziom budownictwa na RPG'u. Jak mam być szczery - bardzo średnie. Wręcz przeciętne.
Plus za starania.
(24-December-2018 11:31:28)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Pomyliłeś serwery? Zobacz sobie poziom budownictwa na RPG'u. Jak mam być szczery - bardzo średnie. Wręcz przeciętne.
Plus za starania.
No to powiedz co ci sie nie podoba
(24-December-2018 11:52:19)Czolg napisał(a): [ -> ] (24-December-2018 11:31:28)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Pomyliłeś serwery? Zobacz sobie poziom budownictwa na RPG'u. Jak mam być szczery - bardzo średnie. Wręcz przeciętne.
Plus za starania.
No to powiedz co ci sie nie podoba
Screen1 - Zamek strasznie mały, kwadratowy, jednolity - według mnie nic się w nim nie dzieje
Screen2 - A on co przedstawia? Jaskinie zrobioną w 2minuty - nawet blok dirta, żelaza nie zmieniony na coś co doda klimatu
Screen3 - Jakieś coś co płonie - znowu nie zbyt przemyślane - wiele wolnego miejsca do zagospodarowania
Screen4 - Znowu coś co płonie, a nad tym kwadratowa chyba wieża - Podejrzewam, że nawet na 1 resp moba tam nie ma miejsca
Screen5 - 8 bloków zaoranych ziemią i zasadzone, jak to chyba najlepsza praca w tym roku

Wyżej Afra wszystko ci wyjaśnij Budowla jest kwadratowa. Taka sobie... Mam wrażenie że robiona od niechcenia w 20 minut.
Tu nie ma żadnego klimatu. Zamek niby jest ale mały w dodatku kwadratowy.
Nie widzę żadnego zastosowania. Nie wiem jak można to wykorzystać. Mapa pod questa? Nowe lobby? No... Tak średnio bym powiedział.
Dzięki za konstruktywną krytykę, to miała być wojna bieda, pole, a zamek ładnie wyszedł
Zasłużony reput przyznany jednak mapa tak jak wspomnial poprzednik daleko odbiega poziomowi RPG który wymagam, dodatkowo ukończyłem już wszystkie expowiska od 0,5,10,15....95lvla.
Aktualnie pracuje jedynie nad dropem, wywazaniem eq, mobow, hp, statystyk, pvp, bonusami i milionem innych spraw, bardziej technicznych