MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na policje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry:Graff_YT
[b]Nicki osób posądzonych:Olaaa54 i MCtrawa
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia:23.12.18r.
[b]Opis zdarzenia:specjalnie nie przyjęli unbana specjalnie bo chyba widzę że nie nawet dostałem komentarz: nie damy ci unbana bo tak bo tak
[b]Dowody:chyba widzę że nie chcą mi przyjąć , a jak mi nie wierzycie to zobaczyć sobie chyba jest napisane czarno na białym
[b]Sugerowany wymiar kary:nie mam prawa dać policji wymiar kary bo nie dam ale pamiętajcie lepiej żeby mi zawszę wszystko potwierdzać bo będziecie biedni!!!
[b]Serwer:MineServer.pl

i bądzcie dla mnie mili mówię chyba nie skończę do póki mnie nie odbanujecie na MineServer.pl mój nick to Graff_YT
a jak nie to zobaczycie chyba wolicie mnie odbanować niż się dowiedzieć
XD Nie rozumiem na jakim celu jest ta skarga skoro twój czas na odwołanie się od bana minął http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-Pro...anie-66131
Cytat:1. Zasady składania prośby o odbanowanie

1. Jeżeli zostałeś zbanowany na serwerze MineSerwer, MineFox, Minecraftowo, RoyalCraft możesz ubiegać się o zdjęcie blokady konta do 7 dni od jej założenia.
Więc nie rozumiem o co masz ból i wymyślasz jakieś historyjki zmyślone, które ci nic nie dadzą, bo "Wszystko widać czarno na białym" Takie szantaże to już na emeryturze są więc z takimi tekstami urwałeś się z choinki i na pewno nikogo nimi nie przestraszysz.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Nie wiem czemu odrzucone?
Jednak ja bardzo chętnie bym wysłuchał argumentów tego "pana" na Team Speaku.
Przekierowanie