MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wojvspot2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam problem bo berlo podobno nie zalicza killi na wojvspot2 i ja je kupilem i chcialbym zamienic na smoczy oddech da sie tak? jak nieda sie noto mozecie cos zrobic zeby zaliczalo kille bo to bez sensu ja juz gralem tutaj 3 miesiace i te wszystkie kille z berla mi nie zaliczalo
Berło ci zaliczać killi nie będzie, bo musisz pierw kogoś trafić np. z łapki aby zaliczyło. Skoro bez sensu to po co kupowałeś berło? Jak coś kupujesz to z głową i zmienia się tej rzeczy jak dziecko zabawkę. Poza tym berło ma takie zastosowanie, że nie narzekałbym, bo spamiąc nim co 20s falą one hitując przeciętnego moba, a bossa na 3 dodatkowo na dystans to już dużo co nie?
Trzeba było przemyśleć zakup a nie teraz szopkę robić. Nikt nie będzie ci nic zamieniał.

Kille z berła nie zaliczają się specjalnie. Gdyby tak nie było balansu by nie było. Każdy by tym cholerstwem strzelał i 5 lvl miałby w jedną rundę. To jest bes sensu.
Że ty kupiłeś item to cała mechanika ma być zmieniana? No proszę, zastanów się, ale nie odpowiadaj...
ja berlo kupilem 2 dni po doloczeniu na tryb spodobalo mi sie i myslalem ze bedzie cos robilo a tu nagle ktos mi mowi ze nie zalicza killi

to co ja wam zaplacilem zbyscie mi dali cos ktore wogule nie pomaga w grze? ja chce zwrot pieniedzy
NIE POMAGA W GRZE? JAK TY CHYBA NA GŁOWĘ UPADŁEŚ... Ta broń to najbardziej zabójcze gunwo jakie znam a ty twierdzisz, że nic nie daje?! Na serio amator z ciebie.. który nie zna zastosowania broni tylko biegać z berłem i nawalać aby zaliczało kille i moim zdaniem BARDZO dobrze, że nie zalicza.
PS. Znowu MK?
Berło nie pomaga w grze?Większej głupoty nie słyszałem...Berło jest bardzo użyteczne szczególnie gdy inni gracze idą bossami.Gdy z kolegami graliśmy i chcieliśmy wykosić cały tryb bossami to czasami nie dawaliśmy rady bo wojownicy mieli berła.
P.S:Gdzie ty grasz że tam są ludzie?Myslałem że ten tryb umarł.
Przekierowanie