MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Plecak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. kilof + enchanter
2. Szpieg
3. Wbita to bazy gracza
4. Rozwalanie nexusa złotym kilofem wydajnosc 5
5. Atak na atakujacego nexusa bez seta
6. Schowanie kilofa poprzez otwarcie (Natychmiastowe) Plecaka
7. I tak w kółko
Otwarcie plecaka po 10 sekundach nie ma innej opcji.
Niszczycie to nie ma chowania prosta logika bo wbije znowu i rozwala tym samym i skacze za mape ( Wzgórze ) i chowa w ten czas...
Faktycznie plecak powinien się otwierać po 10 sekundach, inny przykład: jest klepa, przegrywasz to używasz vortexa, otwierasz plecak i masz nadal większość boskich.
Jestem na TAK
A może zamiast limitu czasowego wprowdzić możliwości używania plecaka tylko gdy nie mamy combat loga? wtedy gdy raz uderzmy przeciwnika nie bedzie on mógł przez czas combatlogu po prostu używać komendy. Bo przy enchanterze jeden i drugi sposob tez niewiele zmieni... przy limicie 10 sekund wystarczy wpisać komende wczesniej i zaczac atakowac okolo 2-3 sekund przed otwarciem schowka.
Jestem na TAK
Może faktycznie podczas combat loga można zablokować plecak, ale też podczas niszczenia, wiem, wiem, wiem, że trzeba by było wprowadzić dodatkowy skrypt/plugin na blokade używania plecaka podczas niszczenia kamienia, a taki czas by również wynosił 10 sekund.
Otwieranie plecaka po 3s, lecz w tym czasie nie można się ruszyć. Przemieszczenie się- anulowanie otwierania. Pomysł do przemyślenia ale może się nada Confused
Żadnych udziwnień tego typu wprowadzać nie będę, bo wprowadzając każdą z propozycji sam plecak stanie sie bezużyteczny, a to przywilej.
Zablokowałem możliwość używania go podczas walki/combat loga. Zmiana wprowadzona.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie