MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie działa mi VIP!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Z tej strony MrLimak!
Chcę zgłosić problem, że nie mogę mieć VIPa!
Zgłaszam ten problem, ponieważ dzisiaj rano chciałem kupić VIPa. Wpisuje ,,MS.Mrpioq,, bo obiecałem mojemu koledze że mu kupię. No i gdy wpisuje wyświetla mi się na czerwono z wykrzyknikiem ,,Niedostarczone,, a przecież wczoraj o godz 18:00 kupiłem dla Siebie i DZIAŁAŁO!
Pozdrawiam,
MrLimak

Ale chciałem sprawdzić, czy mam cos na konie żeby wysłać. Mam na konie pakiet SMS i na koncie 30,42 zł...
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:

---------SMS---------
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

---------PSC---------
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:

Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Najprawdopodobniej rozwiązanie Twojego problemu znajdziesz tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-Jak-zwiększyć...tkie-sieci
Skoro masz informacje niedostarczone to nie wysłałeś smsa, pewnie masz limit na smsy o którym wspomniał powyżej northwind. Od 12 grudnia nie można wysłać smsy za kwotę większą niż 30 lub 35zł bo domyslnie nałożony jest limit, oczywiście możesz go sobie zwiększyć, szczegóły na ten temat masz opisane: http://mineserwer.pl/Temat-Jak-zwi%C4%99...tkie-sieci
Przekierowanie