MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważne Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym zadać Administracji ważne pytanie. Dlaczego dużo moich postów się usunęło i się w czytałem w niektóre wątki i udzielałem odpowiedzi i mojego zdania i tak sobie patrze na to po 5 minutach a tu wszystkie moje posty zniknęły. Wytłumaczył by mi ktoś z Pomocników lub Adminów dlaczego tak jest.
Jeśli te posty mają sens to po co je usuwać.
Zależy w czym pisałeś te posty, jeśli w wątkach skarg/rekrutacji i nie wnosily one nic do tematu to pewnie dlatego były uswane
wnosiły właśnie do tematu i do wątku
Albo jak ciągle pisałeś "do zamknięcia" a nie byłeś założycielem wątku to może też wtedy -.-
Ja usuwałem te posty - w większości nie wnosiły nic do tematu,. Jak chcesz, to na przyszłość mogę je zamienić na ostrzeżenia/blokadę konta. Na przyszłość je ukryję, żeby przytoczyć Ci przykłady.
Sporo takich postów było w skardze na Camrakora, ew. dział skargi - gdzie sami piszecie na ile wg was powinna być kara. To Administracja jest od karania, nie Wy.
Bo ja chciałem żeby tematy były zamykane bo już było rozwiązanie więc przypomniałem żebyście je zamknęli a w skardze Camrakora napisałem żeby gość kupił se UB i że Camrakor nie zbanował go bez powodu
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie