MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Cofki BESTRPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzisiaj (16 grudnia 2018) na serwerze BESTRPG miały miejsce spore cofki - calutki dzień. W związku z cofkami wielu graczy potraciło długo zdobywane itemy. Zapłaciłem kasę (przelewem) i w wyniku cofek straciłem WSZYSTKIE zakupione rzeczy (kupiłem 3 razy przelewem) i straciłem rzeczy z 2 na 3 przelewy. Oczywiście kasę wydałem a rzeczy nie mam. Kij walił nawet te 25 złoty które przepadły - czy tutaj nie ma żadnego administratora, który zajmuje się tym serwerem? Bo nie można znaleźć żadnego przez dwa dni, na tsie nie ma, na serwerze nie ma. Prosiłbym o w miarę szybki kontakt do siebie na maila, a potem telefonicznie: gdaniecmaciej@gmail.com
Chciałbym odzyskać swoje rzeczy i spowodować wyjaśnienie tej sprawy "braku" administracji.
Pozdrawiam
Administracja jest codziennie, więc pisanie bredni i kłamstw tego typu w niczym nie pomoże, szczególnie że zarówno w sobote i niedziele sam organizowałem tam kilkukrotnie eventy. Ze świecą szukać też tak aktywnego moderatora jak mrmanga, który jest rekordzistą serwera w czasie online. Problem jest spowodowany zbyt małą ilością ramu dla tego trybu i to jedyny powód ewentualnego crasha, ostatni crash miał miejsce 10 dni temu (6 grudnia) niestety w wekkendy przez wzmożony ruch zasobów po prostu brakuje. Od tego masz też forum aby ewentualne problemy z serwerem zgłaszać tak jak zrobiłeś to teraz. Jak masz problem z usługą zgłoś go na maila zgodnie z regulaminem, a problem zostanie rozpatrzony i rozwiązany. W zakresie crashu nic się nie zmieni dopóki nie pojawi się nowy serwer dedykowany wtedy część trybów które leżą na dedyku besta będzie można migrować tym samym zwiększając ilość ramu dla niego, eliminując problem.
Przekierowanie