1. LoNaR1337
2. nie
3. ponieważ, byłem sprawdzany policjant kazał mi pobrać skype
i gdy pobieralem scrashowalo mi minecrafta gdy wszedlem na innym koncie żeby mnie sprawdził i powiedziałem jak wygląda sytaucja nie odpisywał mi i dal bana na kolejnym koncie za multi pozatym używalem blazing packa 1.8.8 [/size]
3. AfkaMod
4. Mineserwer.pl
Cześć,
Dostałeś bana ponieważ wylogowałeś się podczas sprawdzania, dlatego prośbę o UB tymczasowo ODRZUCAM.
Jeżeli zależy ci na zdjęciu blokady konta zgłoś się do mnie na TeamSpeak'u ts3.today. Pamiętaj, że data modyfikacji plików w folderze .minecraft nie może być młodsza od godziny nadania blokady konta.
(15-December-2018 23:21:14)AfkaMod napisał(a): [ -> ]Cześć,
Dostałeś bana ponieważ wylogowałeś się podczas sprawdzania, dlatego prośbę o UB tymczasowo ODRZUCAM.
Jeżeli zależy ci na zdjęciu blokady konta zgłoś się do mnie na TeamSpeak'u ts3.today. Pamiętaj, że data modyfikacji plików w folderze .minecraft nie może być młodsza od godziny nadania blokady konta.
czyli mam szanse na ub?
(15-December-2018 23:33:21)LoNaR13377 napisał(a): [ -> ] (15-December-2018 23:21:14)AfkaMod napisał(a): [ -> ]Cześć,
czyli mam szanse na ub?
zależy mi na tym bo mam amu sily i ity które zbierałem ponad 1 dzien siedząc w kopalni ;-;
Tak, musisz zrobić to co napisałem powyżej, jeżeli wszystko będzie ok to dostaniesz UB.
(16-December-2018 00:01:15)AfkaMod napisał(a): [ -> ]Tak, musisz zrobić to co napisałem powyżej, jeżeli wszystko będzie ok to dostaniesz UB.
mozesz podac skype tutaj? ewenutalnie discorda
Napisałem gdzie masz wejść, żebym mógł cie sprawdzić, mojego skypa dostaniesz po wejściu na TeamSpeak’a.
Odrzucam, gracz zakupił UB.