MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] DreiK_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, gram sobie spokojnie na serwerze HardCore, a tu wbija na serwer jakiś bachor i zaczyna mieć do mnie jakieś sapy. Nie wyzywałem go, spokojnie odpisywałem. Prośbę kieruję w kierunku Administracji, aby dostał porządną kare w postaci zbanowania. Ten serwer ma przyciągać ludzi, nie odpędzać. Póki ten bachor nie wszedł na serwerze było ok. 10 osób. Później zostałem tylko ja i pewien Dr.... - nie będę upubliczniać jego nicku. Nie pozwolę, by ten gnój jechał mi po rodzicach. Pozdrawiam. Poniżej screeny.

[Obrazek: 49157232269566101641.jpg]

[Obrazek: 80627344028062136400.jpg]

[Obrazek: 44665354237841067913.jpg]
Widzę, że tutaj administratorzy srają najzwyczajniej na serwer... czyżby serwer pod zarobek? W kulki sobie nie lećcie...
Gracz DreiK_ zostaje dyscyplinarnie zmutowany na 1 dzień.
(01-October-2014 14:35:59)Aux napisał(a): [ -> ]Widzę, że tutaj administratorzy srają najzwyczajniej na serwer... czyżby serwer pod zarobek? W kulki sobie nie lećcie...

Rozumiem, że jesteś zły, ale mówiłeś, że grzecznie do niego odpowiadałeś, a mówisz teraz, że to gnój i bachor i nie obrażaj administracji, bo cię jakiś chłopczyk obraził
-_-
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie