MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] __Terror__
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: __Terror__
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Podczas sprawdzana Afrapul kazał mi pobrać skype. Pobrałem i musiałem założyć konto. W międzyczasie zakładania konta administrator dał mi bana. Btw. Grałem na BlazingPacku
Treść Bana: Brak wspolpracy podczas sprawdzania
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: Mineserwer.pl
Witaj,

[14:48:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8§l[§4§lPOMOCY§8§l] §7[§4KITPVP§7] §c§l__Terror__§7: §f§lmusze zainstalować
[14:48:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pomocnik] [Uczen II] Afrapul » Okej, masz 5minut
14:50:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pomocnik] [Uczen II] Afrapul » __Terror__ 3minuty
[14:53:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] [Poczatkujacy] __Terror__ » ten spierdolony skype nie chce sie włączyć
[14:53:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] [Poczatkujacy] __Terror__ » ooo wkońcu
[14:55:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] [Poczatkujacy] __Terror__ » chwila

Bana dostałeś o 14:59, co oznacza, że przedłużyłem ci planowany czas pobrania Skype o 5minut
http://mineserwer.pl/bany/info.php?type=ban&id=29525

Jeżeli dalej chcesz porozmawiać/omówić bana zapraszam cię na TeamSpeak3 MineSerwer.pl i na kanał Centrum Pomocy MineSerwer, lecz data modyfikacji folderu Versions nie może być zmieniona (od czasu sprawdzania)

Pozdrawiam Afrapul

Gracz posiadał Clickera - Odbanowanie odrzucone

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie