Nazwa użytkownika zbanowanego: Opasik69
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ kurde nie zasługuje na bana xDDD To mój około 5 ban za "aure", ale nikt nie sprawdzi że mam serio cheaty. Dostałem bana bo typkowi nie chciało sie poczekac kilka sekund dłuzej i zbanował odrazu po 2min. Scrash mnie złapał. AnyDeska mu podałem i tylko musialem akceptowac więc mogl chwile poczekać + Minecrafta nie zamknołem ciagle on jest odpalony.
Treść Bana: Brak wspolpracy podczas spr
Osoba banująca: maciuszek1
Serwer: minefox.pl
Okej tak było szkoda tylko, że ten ,,crash'' wystąpił akurat po mojej odpowiedzi na twoje pytanie czy można posiadać cheaty na komputerze.
Okoliczności są co najmniej podejrzane, a twoje zachowanie wobec mnie było już w ogóle tragiczne. Pospieszałeś mnie na chacie potem na mk jeszcze się wykłucałeś.... Powiem Ci tyle wyjaśniłem Ci na mc, jak chcesz moge wyjaśnić na ts'ie i jeszcze wyjaśniłem tutaj.
Prośbę o ub odrzucam.
Wątek zostaje otwarty jakby osoba zbanowana chciałaby się jeszcze wypowiedzieć.
To że klepe wie owiele lepiej od tutejrzych typkow nie znaczy ze mam aure

Jamakoshi mnie kiedys sprawdzal i bylem czysty + zbanowal mnie kilka razy za brak wspolpracy np komp mi sie wylaczyl i ban. Dlaczego osoba normalnie sie klepiaca ma dostawac ciagle bany poniewaz jest subiektywny w tym co robi. Szkoda że nie naprawicie bugow panujacych na serwie i nie mowcie mi ze ich nie ma skoro mnie kiedys banowaliscie za nie

Bugi zglaszalem do banana ale owa osoba miala mnie w dupie + mnie kiedys zbanowala na swoim live po tym jak jakis typek wyzywal moich rodzicow a ja : jak jestes taki bystry spotkajmy sie w realu i dostalem bana

. Moim zdaniem nie powinienem dostac w tej sytuacji bana poniewaz nie zachowywalem sie wbrew regulaminu.
+ Administracja ma tak w dupie graczy, że nawet gdy pisze ze mc nie wylaczy sie to i tak nie sprawdzi dla pewnosci czy mialo sie cheaty, a ma w dupie gracza

Pozniej banuje za to ze probuje naklonic go do sprawdzenia posiadania cheatow

A to ze pytalem sie o cos to nie znaczy ze obecnie gralem na cheatach "kto pyta nie błądzi"
Czy to nie bug? xD. Wbijam na serwa i odrazu padam bedac na spawnie

). Jest mnóstwo bugów na serwerze, a banan ma wyjebane w to nawet jak mu się naświetli całą sytuacje. To jest irytujące, gdy się wbija na serwer i deda się przez bugi serwera. Co gdy gracz przez "bugi serwera" straci itemy, a administracja nie odpowiada za takie cos? Ale gdy gracz wykorzystuje bugi to bana dostaje

) Hipokryzja lvl hard.
KURWA NAJS XDD Vip ktory biega na antyknocku aurze i timerze nice administracja
Cytat:Jest mnóstwo bugów na serwerze, a banan ma wyjebane
Może zamiast płakać, że są bugi zgłoś je na forum :O
Cytat:KURWA NAJS XDD Vip ktory biega na antyknocku aurze i timerze nice administracja
Może zamiast narzekać na cheaterów nagrasz ich i ich zgłosisz, lub na helpopie napiszesz?
A jeśli chodzi o bana to raczej wątpie, że taka aplikacja jak any desk może scrashować. Ponadto dodam, że gdyby Ci się any desk scrashował to by mnie wywaliło z oczekiwaniem na połączenie, a takowe oczekiwanie nadal było.
Powtórze po raz ostatni:
Prośbę o ub odrzucam