MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Obrazenie administracji , podawanie falszywych informacji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: igotswaglikehors
[b]Jesteś recydywistą?:
jeden raz ale to byl ban na 40 minut , kazdy popelnia bledy
Dlaczego chcesz dostać unbana- chce unbana bo jest fajna atmosfera na serwerze i sa dobrzy ludzie na nim i jest fajna zabawa na nim
[b]Treść Bana: moj kolega powiedzial mi ze admini zarabiaja 10 zl tygodniowo , i to napisalem na serwerze a tu odrazu leci ban , nikomu nie ublizalem i nie obrazalem , i niewiedzialem czy to prawda dodatku napisalem ze kolega mi powiedzial i niewiem czy to prawda
[b]Osoba banująca: Asiaaa
[b]Serwer:
mineserwer.pl
Pozdrawiam Young Adax Znany Raper
i jsz dlaczego ban na zawsze i dlaczego nie czasowy xD
Milego Wieczoru , Pozdrawia Young Adax .
igotswaglikehors: admini to idioci taki jeden powiedzial mi ze zarabiaja na tym 10 zl dlatego sa tutaj admini 30.11.2018, 22:25:02
(02-December-2018 21:15:53)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]igotswaglikehors: admini to idioci taki jeden powiedzial mi ze zarabiaja na tym 10 zl dlatego sa tutaj admini 30.11.2018, 22:25:02
no powiedzial mi jeden kolega ja nawet nie wiem czy jestecie idiotami
czekam na odpowiedz czy dostane przynajmnej czasowego bana bo na zawsze to przesada , i jsz mi jeden obrazil mnie admin na koncie kolegi
dowod https://zapodaj.net/40585b765a448.png.html
pozdrawiam adminow wszystkich kocham was
Dzień dobry,

Sytuacja wyglądała tak:
Dostałeś bana za
igotswaglikehors: admini to idioci (obraza ) taki jeden powiedzial mi ze zarabiaja na tym 10 zl dlatego sa tutaj admini (fałszywe informacje)30.11.2018, 22:25:02 Całkowicie słuszny ban.

Wszedłeś na kolejne konto by 'wyjaśnić sprawę'. Po dodaniu mnie na skype miałeś mi wysłać dowód, że 'admin' ( powiedziałeś, że KokeKoke) pisał tak właśnie. Wysłałeś mi dowód, a po chwili przyznałeś się, że przerobiłeś ScreenShota. Później straszyłeś mnie, że mamy jutro "po serwie".

Twoje odwołanie o UB odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie