MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] VP_GamerPleyPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:VP_GamerPleyPL
[b]Jesteś recydywistą?:nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ wydałem 80 zl na boskie i lubie grac na trybie wojownicy dusz
[b]Treść Bana:Cheaty/Sprawdzanie
[b]Osoba banująca: Maciewek
[b]Serwer: Minefox.pl

dodam kilka słow:
wydałem 80 zl na boskie i bardzo lubie grac na waszym serwerze oraz w WD
i dodstaje bana za to ze posiadam macro na komputerze skąd wiecie ze je używam na WD oraz na serwerze, możne używam na innych serwerach nie macie dowodu ze go uzywam na waszym serwerze. [moim zdaniem powinniście mi go dac ewentualnie na 30 dni nie będę płacił znowu 20 zl za unbana] Pozdrawiam: Wiktor
Nie interesuje mnie ile wydałeś na WD, posiadałeś na pulpicie makro, które jest zabronione. Można było przyznać się wcześniej i dostać krótszego bana.

§1 Ogolne zasady
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem.

Dodatkowo miałeś multikonta na których też cheatowałeś, sprawdzałem cię na teamviewer i miałeś to samo id co na kilku innych multikontach, co jeszcze bardziej skłania mnie do napisania:
Odbanowanie odrzucone Smile
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie