Mam pomysł aby dodać na wvsp skrzydła do kupienia.Skrzydła by kosztowały powiedzmy tyle ile boskie ity.Można by było wybrać takie jakie się podobają.Wiem że raczej nic z tego nie wyniknie bo ten tryb jest prawie martwy ale warto spróbować.
Pomysłodawcy
SzeriTM
_KoxuGames_
Serwer MF
A ZRUBTA NA GTA MOBILNE RSKIETY NUKLEARNE ZEBY BUM ROBILO!!1 TAKIE ZE BY SIE W KIESZENI TRZYMALO. TAKIE STRZELAJSCE NA 20 KRATEK I BY BYLY PARTIKLESY. TAKIE WYBUCHY. I ANIMACJA. JA WIEM ZE TO NIE WYKONALNE NA TEJ WERSJII ALE SPRUBUJCIE.
WIEM ZE POMYSL NIE PRZEJDZIE ALE LEPIEJ NAPISAĆ NIZ NIC NIENAPISAC.
POZDRSWIAM TROOXpl
@up: Co ja jestem? Wróżka żeby zgadywać? Jeśli robicie pomysł to musicie go dobrze zaprezentować. Napisać kilka zdań każdy umie, a pomóc to już nie.
Po drugie po co te skrzydła? Wizualne? Inni gracze by narzekali że to przeszkadza. Gracz ze skrzydłami wszystko by zasłaniał. Chyba że dałoby się jakoś to zablokować. Takie coś jak na lobby (ukryj graczy).
Ale zacznijmy od tego że to WERSJA 1.7 GDZIE NIE DA SIE ROBIĆ TAKICH CUDÓW.
Tryb zdycha. Jest przeorany jak polskie drogi. Dodać można jakieś mapy. Żadnych broni już się nie da. Nawet z klasą byłoby trudno. Tylko pytanie po co robić mapę dla trybu gdzie jego lata świetności dawno minęły.
Lepiej zainwestować w inny tryb. Tak już jest. GTA wiekowo też jest podobne. Tu gracze jeszcze grają. Musicie się pogodzić. Banan nic nie zrobi. Jak nikt nie chce grać, to go nie zmusi. Wątpię że nawet unban all by pomógł (tak, wiem nigdy czegoś takiego nie będzie).
@up
Ale ty wiesz, ze skrzydła to są zwykłe trailsy dostępne na 1.7 (?) I to są według ciebie „cuda” ? XD Weez typie nie znasz się - nie wypowiadaj się
Poza tym nie ja jestem autorem wątku.
Wvsp jest juz stary, a raczej mało komu się chce zmieniać pod ten tryb wersje na 1.7