Mam pytanie dlaczego nie dropią z pokonanych graczy itemy?
Jeszcze zgłoszę buga NPC o imieniu instruktor cały czas jest na spawnie (nie da się kupować u niego) i przemieszcza się w różne miejsca.
Każdy npc zmienia miejsce raz było tak że 3 albo 4 stało w 1 miejscu Hardkoks stał po 1 stronie ulicy a potem po 2.
Co do graczy to zły pomysł bo jak ktoś ma licencje i super bronie to z kolegą może się umówić że on go zabije i itemy się będą kopiować.
Dobrze że zgłaszasz,+ za zgłoszenie

1.Według mnie to zły pomysł, bo co by mogło dropić z graczy którzy mają licencje? Przecież jest napisane że żadnego przedmiotu nie straci się. A z takich co biją ciągle z ręki-coś z niczego. Sprawiedliwość musi być, bo tak gracze z licencją-"Pro" będą mieli dużo itemów (zmniejszenie dropu-normalni gracze by musieli się namęczyć dużo) Poza tym co by mogło z nich wypadać? Moim zdaniem dodatkowa kasa [np.+10%zdobytej kasy za zabicie] lub amunicja [5-10szt losowa].
2. Klikaj parę razy do skutku.
@UP przeczytaj dokładnie, chodzi o pisanie "Tak" a nie o klikanie. A jeśli miałeś na myśli to o co mi chodziło- to bardzo denerwujące, np. inny gracz może Cię w tym czasie zabić.
Ale chodzi o instruktora czy hardkoksa?