MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zmiencie klase obcy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Klasy obcy jest za dobra ponieważ ludzie chodze tylko i calyczas tepaja do bazy a podczas tepania mam spadek do 10 fps a mam komputer i7 gtx1050 i mam 300-400 normalnie. Powinno być 50% szans tepniecia do przeciwnika bazy i do swojej bazy.
Nie Zgadzam się , dzięki tej klasie ludzie bes kupionych boskich maja większa szanse na zdobycie sprzętu
Moim zdaniem miejsce tepania powinno być o przynajmniej 20 kratek od miejsca w którym można budować w bazie. Przykładem jest mapa wzgórze, miejsce kolo portalu. Nie da się uciec kompletnie, jakbym był na kompie dałbym screeny. Zbierze się 3 typów w skórzanym secie przy tym portalu i w full diax secie nie ma szans bo oni się tam respią, a można to miejsce zabudować kompletnie. Dodatkowo klasa kosztuje 12k, komedia..
Moim zdaniem klasa obcy jest dobrze zbalansowana, tylko powinna być lepiej dopracowana, ponieważ czasami znika perła ,albo w ogóle nie teleportuje, do tego kosztuje 12k.
Jak dla mnie nie powinna być usunięta, tylko lepiej dopracowana.

Pozdrawiam xckula Wink
Temat komedia jedni chcą osłabienia drudzy ulepszenia, nic zmieniane nie będzie klasa działa tak jak było założone od samego początku - wprowadza pełny balans.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie