MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] [UNBAN] Mortal12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Mortal12
[b]Jesteś recydywistą?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ gdy sprawdzał mnie policjant chciał abym włączył klawiaturę ekranową i to zrobiłem poprosił mnie abym kliknął pięć razy "v" i to zrobiłem ale nie wyświetlało tego na klawiaturze ekranowej klikałem tez "w" "a" "s" "d" aby mu udowodnić że nie działa ale gdy kliknąłem "shift" i "capslock" to wyświetliło na klawiaturze ekranowej( nie wiem czym to może być spowodowane) policjant powiedział żebym go nie próbował oszukać ale ja odpowiedziałem że na prawdę nie działa i powiedziałem aby sprawdził mnie w inny sposób a policjant rozłączył się z skype i dał mi bana
[b]Treść Bana:Brak Współpracy
[b]Osoba banująca: AfkaMod
[b]Serwer: Mineserwer.pl
Wsad działał ci normalnie po mojej prośbie kliknięcia klawiszu V powiedziałeś, że to ci niedziała wszystko inne ci działało do tego grałeś na blazing packu co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że próbowałeś mnie oszukać. Prośbe o UB odrzucam
Niestety się mylisz Wsad i wszystko litery mi nie działają na klawiaturze ekranowej działa tylko shift alt ctrl i capslock możesz mnie jeszcze raz sprawdzić albo jakiś inny policjant i moze zobaczyć ze litery mi nie działają na klawiaturze ekranowej
Po głębszej analizie faktycznie niektóre klawisze nie działają, na ponowe sprawdzenie zapraszam na ts ip: ts.mineserwer.pl na kanał centrum pomocy Mineserwer czas masz do 01.12.2018 i data plików folderu .minecraft nie może być większa niż 27.11 16:10. Jeszcze przepraszam mój błąd.

Gracz został sprawdzony i nic nie zostało mu wykryte. Prośbe o UB akceptuje i zapraszam do ponownej gry na serwerze Smile
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie