MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] iKartoofelv2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: iKartoofelv2
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Odrzucono moje podanie. Nicki kont jakie wypisał mati nie należą ani do mnie, ani do mojego brata. Mam zmienne ip- router gdy się wyłączy i włączy ( wiadomo o co chodzi). Jest jakiś sposób abym to udowodnił? Proszę o nie zamykanie wątku, wyjaśnienia
Treść Bana: Wspomagacze na multikontach
Osoba banująca: Console
Serwer: Minefox.pl
Cytat:2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu korzysta więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich, w przypadku tworzenia kolejnych, konta na serwerze również będą mogły zostać zbanowane!
Taaa, tyle kont na jednym IP? No szczerze wątpię i jeszcze dodam, że użytkownikowi przysługuje jedna prośba o ub.
+ tłumaczenie
Cytat:Dlaczego chcesz dostać unbana: Nie używałem żadnych wspomagaczy, nie posiadałem multikont. Sprawę tą wyjaśnia fakt, iż mój brat dostałem bana na swoim koncie a gramy na jednym komputerze.
W tym wątku napisałeś, że konta nie należą do ciebie i twojego brata, a w poprzednim, że to konta brata. Coś mi tu śmierdzi na kilometr.
Jeszcze proszę aby wyższa administracja się wypowiedziała.
Wtedy myślałem, że to przez zbanowane konto brata, myliłem się. Ban jest na ip, które już zmieniłem. Proszę o zamknięcie tematu. Powodzenia w łapaniu cheaterów i smażeniu kiełbasek w piekarniku.

Edit. Brat miał jedno konto
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie