26-November-2018, 16:46:26
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: hrismas ban na ip
[b]Jesteś recydywistą?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:nieuczciwy ban elo
[b]Treść Bana:Szerzenie dzialan nazistowskich na serwerze.
[b]Osoba banująca: Jamakoshi2012
[b]Serwer:minefox.pl
Chciałbym tylko powiedzieć, że swastyka budowana prze zemnie nie jest nazistowska ani nie jest powiązana z nazizmem. Swastyka nazistowska jest obrócona o 45stopni.
A swastyka budowana przezemnie jest hindunskim symbolem szczęścia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
Swastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja swastika, 卐 lub 卍) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z sanskrytu i oznacza „przynoszący szczęście” (svasti – powodzenie, pomyślność, od su – „dobry” i asti – „jest”, -ka
Nie tolerujecie graczy ktorzy buduja "symbol szczescia"?????
Ja wiem musiecie nie przyjac bo hajs za ub sie musi zgadzac, ale czego tu nietolerowac, nietolerowac to se mozesz laktozy. Wytlumaczenie normalne,prawdziwe elo.
[b]Jesteś recydywistą?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:nieuczciwy ban elo
[b]Treść Bana:Szerzenie dzialan nazistowskich na serwerze.
[b]Osoba banująca: Jamakoshi2012
[b]Serwer:minefox.pl
Chciałbym tylko powiedzieć, że swastyka budowana prze zemnie nie jest nazistowska ani nie jest powiązana z nazizmem. Swastyka nazistowska jest obrócona o 45stopni.
A swastyka budowana przezemnie jest hindunskim symbolem szczęścia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
Swastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja swastika, 卐 lub 卍) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z sanskrytu i oznacza „przynoszący szczęście” (svasti – powodzenie, pomyślność, od su – „dobry” i asti – „jest”, -ka
Nie tolerujecie graczy ktorzy buduja "symbol szczescia"?????
Ja wiem musiecie nie przyjac bo hajs za ub sie musi zgadzac, ale czego tu nietolerowac, nietolerowac to se mozesz laktozy. Wytlumaczenie normalne,prawdziwe elo.