MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Niesłuszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Dzisiaj (25.11.2018) na serwerze Mineserwer.pl zostałem niesłusznie zbanowany przez policjanta+ Musen_9. Sytuacja wyglądała tak, że wyjątkowo dobrze szło mi na trybie PVP z kitami przez co zostałem zabrany do sprawdzania. Od razu napisałem, że mam na komputerze zainstalowane wspomagacze (żeby nie mieć problemów że się nie przyznałem do tego itp) jednak w żaden sposób ich nie używam (co zresztą było widać bo akurat podczas sprawdzania grałem na BlazingPack). Policjant uruchomił inną wersję gry (tą z cheatami, a nie tą na której grałem) i zbanował mnie, mimo że byłem w 100% czysty i grałem na BlazingPack co doskonale było widać. Żądam jak najszybszego unbana oraz zdegradowania Policjanta+ o nicku Musen_9 ponieważ bezpodstawnie daje on bany i może zaszkodzić tym samym wielu niewinnym graczom takim jak ja. Pozdrawiam, i liczę na szybką odpowiedź.
Witaj.

Wchodząc na serwerze akceptujesz regulamin w którym jest wyraźnie napisane:
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.

To, że Administratorka dała Ci bana za wspomagacze jest w 100% słuszne, gdyż posiadanie wspomagaczy też jest zabronione.
Nie znajomość regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania.

A co do paczki BP każdy dobrze wie, że ta paczka ma już liczne obejścia i spokojnie da się w nią wgrać Wspomagacze (Cheaty).
Z tym, że ja grałem na BlazingPack (normalnie miałem BlazingPack options itp). A policjant dał mi bana bo miałem na innej wersji MC, którą ostatni raz włączałem 3 dni temu (i było to pokazane!) cheaty.
Witaj,

Policjantka postąpiła jak najbardziej słusznie Wink
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...z-Serwerów
Cytat:4. Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry np. nodus, huzuni, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczna z ich używaniem
Dodam, że BP można obejść na wiele sposobów Smile A skoro miałeś w plikach jakieś cheaty to te 3 dni temu mogłeś z nich korzystać
Cytat:Żądam o jak najszybszego unbana oraz zdegradowania Policjanta+
Tiaa... a ja żądam lamborghini i białego rumaka - Nie ma za co degradowac Policjantki+, gdyż dala w 100% słusznego bana. Tongue

Pozdrawiam Afrapul

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie