MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Serwer ciągle wywala
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ostatnio grałem sobie na serwerze i zauważyłem że często wywala serwer i okazało się że jak ktoś kogoś zabije to często się tak dzieje da się coś zrobić?Bo jak co 2 minuty wywala serwer to trudno grać.
Też zauważyłem ten problem dodam że występuje tylko przy miotaczu ognia i broniach ręcznych właśnie gdy ciebie karol zabiłem meczetą wywaliło serwer proszę o szybkie naprawienie tego buga
Testowalem miotacz i nie ma zadnych problemow więc nie ma czego naprawiać, gdy zlokalizujecie faktyczny problem i bedziecie w stanie używając jakiejś konkretnej broni czy sposobu zawiesić tryb to zgłoście to, a otrzymacie nagrodę na serwerze.
Znalazłem problemem jest maczeta testowałem wiele razy gdy zabijam kogoś z maczety wywala tryb na około 30 sekund dodam że przy zabiciu gracza. Przy mobach wszystko normalnie dodam również źe dzieje sie tak gdy sie jest w gangu który ma wojne z innym gangiem jeśli zabije sie kogoś kto jest z tego wrogiego gangu wywali serwer moim zdaniem problem może być w punktach kdr przyznawanych za zabicie kogoś z wrogiego gangu bronią białą
nagraj odcinek z problemem od a do z, jak bedzie potwierdzony to w poniedzialek popracuje nad tym.
Przekierowanie