Przepraszam ale nacałej czerwonej lini stały tz. KOKSY i gdy wyszedłem na PVP zabili mnie nie wchodząc na PVP

Proszę zrób coś z tym np. zakaz stania przy lini 5 min.
to po co wogle wychodziłeś za linie jak masz słabe eq
Ekhem, z tego, co wiem, to w mojej gildii są te "największe" koxy. Co do tego stania, to JEST to dozwolone, chociaż wiadomo, że zniszczą każdego. Jest to dozwolone ze względu, iż można teleportować się w dowolne miejsce i tam mieć normalny survival, albo pójść w drugą stronę od Starej Pustyni.
Minik gdybym zebrał moja ekipke z shadows to by po was nic nie zostało zreszta sam bym was zjechal xD
Jest losowy tp jak to minik uznał bądz isc z buta i to nie nasza wina ze nie uważasz

Serwer ma dodatki takie jak super bronie przez co takie eq jak 4/3 maja na 2 ciosy.
Arih to najlepszy mistrz pvp, mam juz dobrze opanowane pvp na tyle ze niektorzy maja mnie za czitera. Sam stevus nie daje mi rady ale tobie to bym nie dal rady mimo to ze mam exa 4/2/2 demo i amulety :> na szczescie mam tez na ta zla sytuacje guardiany.
Ludzie nie uważam się za jakiegos koxa w pvp dla mnie to tylko umiejętnosci szybkiego oriętowania się sa ludzie ktorzy potrafia grac typu na huzunie ^^ ( Pozdrawiam typow z diharda )No co zrobisz pvp to rzecz najeta ;D Co do tematu to wyjasnione można zamknąc
Ale arih przeciez Shadows sie rozpadło ;c
shadows nie upadło zostało skasowane przezemnie gdyż nie miałem czasu na opiekawnie sie wami -.-
Aaaaaaa ok

to już czekam aż będziesz mieć czas xd bo fajnie tam było ;p
Arih to przywróć shadows :K