[
attachment=751][
attachment=751]Twój nick z gry:MelonMango
Nick osób posądzonych:McTrawaPl (Ma 3 konta:McTrawaPl,McTrawa,TrawaPl.
Data zdarzenia:20.08.2015 godzina:8.30
Opis zdarzenia:Wygarnołem mu że ma 3 konta i zaczoł walić teksty takie jak zamknij cip** i takie tam.
Sugerowany wymiar kary:Ban na zawsze
Serwer:W vs P
Dowody:
Przepraszam za to że dowody są na górze ale nie ogarniałem.
Jak coś to za obrazę jest ban na trzy dni.
to jest 1 dowód podwojony. On z tego co wiem buguje sobie nick, i mówił że ma tylko 2 konta (McTrawaPl to jego aktualne konto a TrawaPl to skradzione mu konto) Daj ss z jego tym McTrawa kontem a za wulgi dostałby kicka gdybym tam był ale że to małe wulgi to co ja zrobię skoro to się już wydarzyło. Za bugowanie nicku nie ma bana jedynie za nadużywanie tego jest ban ale na ile to nwm, no chyba że Snow nie wygdakał mi wszystkiego (xd)
(20-August-2015 09:26:05)ironhide napisał(a): [ -> ]to jest 1 dowód podwojony. On z tego co wiem buguje sobie nick, i mówił że ma tylko 2 konta (McTrawaPl to jego aktualne konto a TrawaPl to skradzione mu konto) Daj ss z jego tym McTrawa kontem a za wulgi dostałby kicka gdybym tam był ale że to małe wulgi to co ja zrobię skoro to się już wydarzyło. Za bugowanie nicku nie ma bana jedynie za nadużywanie tego jest ban ale na ile to nwm, no chyba że Snow nie wygdakał mi wszystkiego (xd)
Ale za samo obrażanie, wyklinanie powinien dostać bana...
Czyli Snow mi czegoś nie wygdakał. Gracz ukarany 3 dniowym banem (dzięks za info miło że mi pomagacie)
co do multikowania to się zastanowimy co z nim zrobić

On je ma bo dziwnie zareagował przedstawie wam naszą rozmowę.
-Trawa,masz 3 konta
-Zamknij cipke
-słowa
-a huj cie to