MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Proszę o ub
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:[b]66Polaczek66
Jesteś recydywistą?:[b]tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: [b]Dostałem bana na jednym koncie 14.11.2018 za posiadanie wersji mc 1.12.2 z plikami huzuni kazano mi usunąć je i zrobić nowe konto ok ale dziś dostałem za to że pliki które usunolem dnia 14.11.2018 czyli w czasie kiedy bylem wtedy sprawdzany znajdowaly się w koszu i nawet tam pisze data usunięcia tych plików 14.11.2018 o 19:18 zrobiłem to co mi kazano a zostałem ukarany proszę o rozważenie sprawy
Treść Bana:[b]WSPOMAGACZE
Osoba banująca: [b]Maciewek
Serwer:[b]Minefox.pl
AngelAngelAngelHuh
Cześć,

Ogólnie to trochę wyjaśnie sprawę bo chaotycznie napisałeś. Wziąłem Cię na sprawdzanie i od razu napisałeś, że chcesz być sprawdzony przez anydeska. Połączyliśmy się, sprawdziłem pliki, potem kosz i znalazłem Huzuni. Rozmawialiśmy na ts3 o sprawie po tym jak Cię zbanowałem. Tłumaczyłem ci, że nieważne gdzie masz te cheaty czy w koszu czy w versions, nadal je posiadasz i możesz w każdej chwili je przywrócić. Ban na naszym serwerze jest także za używanie. Mówiłeś mi, że jestem specjalistą informatyki, skoro mówię, że skoro masz cheaty w koszu to je posiadasz. Jak sam mówisz 2 dni wcześniej sprawdzała Cię inna osoba, która powiedziała, żebyś usunął trwale cheaty. Jeśli jesteś takim ekspertem to chyba wiesz, że cheaty z kosza można zawsze przywrócić i odpalić. Nic się nie nauczyłeś od tamtego bana i jedyne co, to cheaty wsadziłeś do kosza. Poza tym skąd miałem wiedzieć, że 2 dni temu byłeś sprawdzany na jakimś multikoncie i osoba sprawdzająca powiedziała taką rzecz a nie inną? Przytoczę tu punkt z regulaminu:

Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).

Jak dla mnie sprawa jest jasna, ale prosiłbym o wypowiedź innej, bardziej doświadczonej osoby z administracji MF'a.

Pozdrawiam,
Maciewek.
z tego co pamiętam jakiś CheadAmin kazal skrucić moją karę do 2 tyg. wczoraj
Nie ma na naszym serwerze żadnych Head Adminów, tylko KalisPro był przy naszej rozmowie na CP i nic takiego nie mówił.

edit: nawet jeśli ktoś mówił coś o skróceniu kary do 2 tyg to tylko proponował, na pewno nie kazał.
Hej, jak wyżej napisał Maciewek, posiadanie wspomagaczy jest zabronione. Jeśli miałeś to wcześniej i kazał ci usunąć, to co to dalej robiło w koszu? Bo samo się nic z tego kosza nie usunie. To już jest twoja wina, że zapomniałeś tego usunąć, kosza. Tyle mam do dodania.
Decyzję odnośnie odbanowania pozostawiam osobie banującej.
Pozdrawiam
Prośbę o unbana kieruje do odrzucenia.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie