MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Młot Thora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Od niedawna został wprowadzony Młot Thora i moim zdaniem on popsuł klimat tej gry kiedyś się koxiło z ostrza a teraz co na MineFox większość ma Młot a ci z mieczami nie mogą nikogo zabić chodzi mi o to żeby młot nie był aż taki OP bo dla mnie jest za OP proszę żeby się wyraził KalisPro albo SzybkoBanan
Mlot jest okey, na swoją cenę! Chociaż all na Hita bierze!
(19-August-2015 23:26:47)GODIO napisał(a): [ -> ]Od niedawna został wprowadzony Młot Thora i moim zdaniem on popsuł klimat tej gry kiedyś się koxiło z ostrza a teraz co na MineFox większość ma Młot a ci z mieczami nie mogą nikogo zabić chodzi mi o to żeby młot nie był aż taki OP bo dla mnie jest za OP proszę żeby się wyraził KalisPro albo SzybkoBanan

Jestem na NIE. Banan już go osłabił, kiedyś był silniejszy. Ale na młot trzeba zarobić 30k to nie tak szybko przecież. Jest drogi więc nie szybko się zarabia...
Jak na rundę na MF jest 5 bogów z młotem to się nie dziw
Na neutral powody:

Na nie: Trochę trzeba się napracować żeby coś tym młotem zdziałać.
Na tak: Wojownikom ma być trudno.
Wysłałem wiadomość do banana zaraz powinien się wypowiedzieć

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Młot wcale nie jest taki op większośc i tak biega z mieczem pioruna, żeby młotem zabić na hita trzba go naładować jak nie jest naładowany to zadaje śmiesznie niskie obrażenia.
Idzie na ciebie 10 mobów i chcesz je zabić a tu ci gościu w pada i wszystkich deda na hita
@UP Ale banan ci już wytłumaczył że jak nie masz szału bitewnego to młot zadaje małe obrażenia.
O ile się naładuje to zabije i trzeba jeszcze pamiętać że tylko JEDNO uderzenie młotem będzie naładowane, każde kolejne będzie zadawać śmieszne obrażenia, w przeciwieństwie do mieczy które po każdym zabiciu od razu są naładowane po raz kolejny.
Stron: 1 2
Przekierowanie