MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UB] Aro228 '='
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej! ——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`•_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-•´
————\———--
Nazwa użytkownika w MC: aro228
Jesteś Recydywistką? Nie, po prostu załatwian UB przyjacielowi, który wgrał cheaty żeby sprawdzić, jak to jest ''jeste oszuste''. Może jego aura była dość Mocna ale prosze o UB dla niego... Hehe, i teraz wyszłam na idiotkę, prosząc o UnBana takiego kogoś, kto wlepił bana nie winnemu. Ja mu powiedziałam, żeby se troche pograł na cheatach...
Powód: UP@, To był mój jedyny przyjaciel i zawsze będzie. Któremu mogę wszystko powiedzieć...
Smutek: UP@ Na WvP, wydał już na wszystko około 200-250 zł! On was wspierał, a wy odwdzięczyliście sie mu banem ;-;
Prosze dać mu szansę... :O
Jestem za tym żeby dać mu szanse, zapłacił już za to co zrobił, można by mu tego ub dać ;-; jeżeli dalej będzie cheatował to ktoś go nagra i koniec ;-;
No tak. Narzekaja ludzie, ze jest mnostwo cheaterow i nic z tym nie robimy. Jak juz zostanie zbanowany - dajmy nu ub, on nie chcial. Nie od dzisiaj wiadomo jaka jest kara za cheaty. Tlumaczenie ze zrozumial swoj blad jest wg mnie troche marne. Kazdy kto zobaczy info przy logowaniu "zostales zbanowany" nagle rozumie, ze musi zaplacic za ub.
Dajac jemu UB od razu zglosza sie pozostali, bo tez "zrozumieli".
Dodatkowo, piszesz prosbe o ub i na poczatku wstawiasz pozdrowienie srodkowym palcem.
Tak, bo ja już mam skype... On wydał na Miecz pioruna, vortex, rog, inferno, vipa, 30k+30k+30k około 200-300$!
UB nie bedzie. To, ze wydal kase nic nie zmienia - otrzymal za to odpowiednie przywileje. Tym bardziej udowodnil glupote, skoro nie bylo mu szkoda tego co kupil i korzystal z cheatow. Jedyna opcja to kupno unbana. Zamykam
Przekierowanie