MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UB] [MF] AlkoBlant
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: AlkoBlant
[b]Jesteś recydywistą?: Nie przypominam sobie, dostawałem tylko muty
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana, gdyż uważam go za niesłusznego.
[b]Treść Bana: Brak współpracy/próba oszustwa
[b]Osoba banująca: laska660
[b]Serwer: Minefox.pl

Sprawa z mojej perspektywy wyglądała tak, że byłem sprawdzany przez laska660 na antydesku i gdy osoba sprawdzająca mnie chciała otworzyć ,,Dysk USB'' ( https://imgur.com/a/dleSPEe ) nie mogła tego zrobić i poprosiła mnie o udostępnienie tego dysku. Odpowiedziałem, że nie wiem jak to zrobić. Odpowiedzią zwrotną z jej strony było ,,Jak tego nie zrobisz zostaniesz zbanowany za brak współpracy''. Zerknąłem na komputer żeby zobaczyć jakie urządzenia usb są do niego podłączone i był podłączony kabel usb którym ładowałem telefon - napisałem, że to może być telefon. Odpisała mi ,,i za próbę oszustwa Wink''. W tym momencie dostałem bana i zastanawiając się co jest tym dyskiem odłączyłem modem wi-fi, po czym się okazało, że on jest tym dyskiem. Próbując się odwołać na skype, zostałem olany, z powodem ponoć braku czasu, więc piszę tutaj.
Więc tak, chciałam abyś wszedł w to. Było kilka ale:
1. Nie wiem co to jest
2. Nie umiem tego włączyć
3. Nie włączę tego
4. To jest od telefonu- w momencie podłączenia telefonu do twojego komputera pokazał się jeszcze inny folder
5. Tu później było powtarzanie, że nie wiesz co to jest itp..
Te 5 punktów przedłużało czas sprawdzania, traciłam czas, w którym mogłam sprawdzać innego gracza. Każda wymówka przekreślała poprzednią.
Podsumowując dodam jeszcze, że nie olałam cię, tylko gracze muszą zrozumieć, że nie będę na każdą ich "zachciankę", wielu rzeczy naraz nie da się robić Wink
Prośbę o UB odrzucam.
Pozdrawiam Wink
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie